kocam bana saygı duymuyor beni korumuyor?

çok kötü hissettiğiniz zaman ne yapıyosunuz süslüler? kocamı çok seviyorum, çok değer veriyorum ve bunu ona çok belli ediyorum. bunun karşılığında sıfır değer ve saygı görüyorum. çok sevdiğim için sürekli sevgimi gösterme ihtiyacı duyuyorum ama böyle yaptığım için bana saygı duymuyormuş gibi hissediyorum. kendimi çok çocuk gibi hissediyorum, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. kendimi sürekli kocama yarandırmaya çalışıyorum ama ona yetemiyorum gibi hissediyorum. sanki hep benden daha fazlasını istiyomuş gibi. gerçekten kendimi çok ezik hissediyorum.

1. Ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz. Az önce aşağı indi ve 40 dk gelmedi. Aşağıdan da yüksek sesler geliyordu. Ne oldu kavga mı ediyosunuz diye merak ettiğim için adını seslendim birkaç kez, ne var ben ailemin yanına gidemez miyim diye ailesinin yanında bana bağırıp beni küçük düşürüyo. Ben ona gitme demiyorum ki, sadece sesler merak ettim. Geldi bana kızıyor.

31 mayıs 2019 01:50

2. saygı duymamak ve korumamak arasında dağlar kadar fark var. sizi neyden koruması gerek tam olarak? tehlike altında falan mısınız? neden korunmaya ihtiyacınız var?

eğer olay saygısızlıksa o zaman başka tabii.

31 mayıs 2019 01:51

3. Bir olay olsa beni korumuyor yani saygı duymadıgı icin. Hep haklı karşıdaki. Beni hep ezik hep aşağılık görüyor.

31 mayıs 2019 01:55

4. Böyşe erkekler saygıdan, sevgiden anlamıyor sanırım , taktik uygulamayı sevmem ama böylelerine gerekiyor, umursamaz davranın, onun size davrandığı gibi davranın, bağırdığı zaman da ben olsam ne bağırıyosun sana annenin evine gitme mi dedik ses geldi merak ettim sadace noluyoruz derdim, hele beni başkalarının yanında azarlıyorsa ben de aynı şekilde başkalarının yanında azarlardım ki görsün nasıl bi his olduğunu ,

31 mayıs 2019 02:00

5. Evde bir sorun yokmuş, güya abisiyle yüksek sesli konuşuyormuş sadece. İş konuşuyolarmış öyle diyo. Benim onu merak edip ona seslenmem ona yukarı gel demekmiş onu ailesinden ayırıyomuşum öyle diyor. Kendimi berbat hissediyorum. Şimdi balkonda ağlıyorum o hiçbirşey olmamış gibi içerde. Kendimi çok ezik hissediyorum. Arkamda bi ailem olmadığı için belki, saygı duymuyor bana.

31 mayıs 2019 02:00

6. Bana ailesinin yanında bağırdığımda ne var ya ben sana gitme demedim ki sadece merak ettim dedim panik bi sesle, korktuğum için yani. Ailesi diyor ki kocana niye kötü davranıyosun. Ne yaptığımı bile anlamadım ki?

31 mayıs 2019 02:01

7. Eşinizin ailesiyle altlı üstlü oturuyorsunuz, esiniz ailesinin yanına iniyor, sesler geldi diyerek kavga ettiklerini düşünüyorsunuz, bu durumda yaptığınız şey eşinizin adini söyleyerek seslenmek? Ben burada neden sizin de asagi inmediginizi, kavga ortamı olduğunu düşündüğünüz durumda neden eşinizin adini soylediginizi ve yine neden olaya hakim olmak icin asagi inmediginizi sorguladım. Şahsen ben aşağıdakilerden biri olsaydim sizin kendinizi dışladığınızı düşünürdüm, esiniz ve ailesi dahil. Eşinizin de asagiya vakit geçirmeye indiğinden sizi haberdar etmesi gerekir diye düşünüyorum, sizin anlatımınıza göre 5 dklık beklerken 40 dk olmuş gibi çünkü.

31 mayıs 2019 02:02

8. Kocam niye bana kötü davranıyor? Ailesi de eşiniz gibi sanırım, nasıl buldunuz da evlendiniz böylesini....

31 mayıs 2019 02:03

9. Benim annem babam boşanmış olduğu için hep ailesiz, ezik görüyor beni. senin ailen yoktu bana sana aile verdim, seni koruyacak insanlar verdim diyor. Kendimi 3. Sınıf insan gibi hissediyorum çok üzgünüm

31 mayıs 2019 02:07

10. Lütfetmiş beyimiz, sinir oldum resmen, mesleğiniz var mı süslü?

31 mayıs 2019 02:10