kocası aldattığı için boşanan süslüler? aşık olarak mı evlenmiştiniz? şimdiki aklınız olsa yine aynı evliliği yapar mıydınız?
aşklar merhabalar, ben ne yazık ki her erkeğin aldattığına inanan ve bunu en yakın çevresinden, asla yapmaz dediğim adamlardan tecrübe etmiş 25 yaşında bir kızım. önümde evliliğe doğru ilerleyen ve aşık olduğum bir adam var. ben evlilik konularında maddi duruma bakıyorum açıkçası kim ne derse desin. bu aşık olduğum adam maddi yönden çok da refahta olan birisi değil. ama dediğim gibi ilişki süper gidiyor. benim sorunum şu ki evlilikte aldatılma ihtimalini hep cepte tutuyorum ve bu aşık olduğum adamdan gelirse bir dönem yıkılacağımı da görebiliyorum. kafamda aşk evliliği ve para evliliği şeklinde kalıplarım var. şimdi 10 yıllık kocası bilmem kaç yaşında kız için aldatan adamları görüyoruz. bunu tecrübe etmiş olan süslülere soruyorum, ki bu cevaplar benim de karar almamda etkili olacak, yine olsa yine aşık olduğunuz adamı mı yoksa size daha iyi şartlar sunacak olan adamı mı seçerdiniz?