kokusu ve rengi tuhaf tavuk haşlanıp sokak hayvanlarına verilir mi?

süslüler selam buzluktan 1 kiloya yakın tavuk indirdim çözündü ama şu an kokusundan ve renginden biraz çekindim ve yemek istemedim. eşim bir koku almadığını söylüyor ama ben çok hafif bir ekşi koku alıyorum ve rengi sanki sararmış gibi. atmaya da kıyamıyorum bu ekonomide. haşlayıp falan sokak hayvanlarına versem mi hayvanları zehirler miyim emin olamadım çöp karıştırıyorlar ne buluyorlarsa yiyorlar ama korktum zararım dokunur diye.

1. Süslüler sormadım sayın vermekten vazgeçtim korktum bir şey olur bir de hayvanlara allah korusun

13 haziran 2022 21:59

2. ben de verme demeye gelmiştim süslü sen zaten vazgecmissin

13 haziran 2022 22:06

3. bugün çözdürdüyseniz bozuk değildir o tavuk. buzluktan çıkmış tavukla, taze tavuk görsel olarak birbirinin aynı olmaz elbette.

13 haziran 2022 22:24

4. Süslüm dün gecebuzluktan çıkarıp buzdolabına koydum akşam geldiğimde hala buzluydu dışarıya çıkardım sanırım orada hata yaptım dışarda bekleterek. çünkü kokusunda yanılmıyorum burnum alıyor :(

13 haziran 2022 22:32

5. Sokak kedi köpeklerinin bağışıklık sistemleri güçlü oluyor, dediğiniz gibi çöpten de yiyorlar. Aşırı bariz bozuk vs olmadıkça verilebilir. Ben pişirip verirdim.

13 haziran 2022 22:34

6. Hayır vermeyin. Havalar yeterince sıcak. Her nolursa olsun risk teşkil eder. Ki zaten vazgeçmişsiniz.

13 haziran 2022 22:48