kol kıllarıma lazer yaptırmalı mıyım?

merhaba, haftaya lazere başlayacağım ama kollarıma lazer yaptırsam mı karar veremedim, yaptıran varsa nasıl sonuçlar aldığınızı ve kıl yapınızı paylaşırsanız çok sevinirim. görüştüğüm yere gösterdiğimde lazer görür bunları iğneliye gerek yok dedi ama emin olamadım yine de. (link: https://www.hizliresim.com/ga87oe2 kol kıllarım şöyle:) ince sayılmazlar ama kalın kıl şeklinde de olmadıkları için kararsız kaldım. bir de görüştüğüm yer paket fiyat kol dahil 4900, kol olmadan 3500 fiyat verdi, bu fiyat nasıl sizce? teşekkür ederim şimdiden.

1. buz lazer mi süslü?

20 ekim 2021 13:52

2. aynı şekilde göbek bölgesinden de emin değilim, görüştüğüm yere gösterdiğimde göbeğim için de lazer olur dedi ama buraya lazer yaptırmaya çok çekiniyorum yayılır/daha kötü olur diye çünkü kalın kıl değiller (link: https://www.hizliresim.com/mpkr1gr göbek deliğinin üstündeki kısımlar özellikle tüy şeklinde) en çok kurtulmak istediğim yer göbekti, iğneli düşünüyordum buraya. lazer olur dediler ama emin olamıyorum yine de.

20 ekim 2021 13:54

3. anonim 1 yok buz değil süslü alexandr olacak

20 ekim 2021 13:55

4. Kaç seans için pahalı geldi bana, 4 seans alex yaptırdım henüz, memnun değilim sizden inceydi kol kıllarım dökülmesi iyi olmuyor ama yaptırmaya devam ederim

20 ekim 2021 13:57

5. 2 ayda bir toplam 6 seans için bu verdikleri fiyat. kollarda en fazla işe yaramaz herhalde, daha gür çıkarma/yayılma olacağını sanmıyorum ama göbek için tehlikeli geliyor bana lazer :/

20 ekim 2021 14:01

6. alexandr ile göbek tüylerim, bacak, kol altı neredeyse tamamen bitti ama kol asla ve asla bitmedi. şimdi iğneliye başladım yüz ve el üstü+kol için. iğnelide de yüzde hiçbir kabuklanma vs olmuyor ama kollar hep minik minik kabuk.

20 ekim 2021 14:04

7. kesinlikle göbeğe iğneli yaptır. beklerken hep magdur olanları görüyorum. iyi ki kadınla konusup da iğneliye başlamışım.

bana çok ısrar etmişti yaptırdığım yer. hala gobekte kalan ince tüylere de yapalım diyorlar.

20 ekim 2021 14:07

8. anonim 4 süslü göbek tüyleriniz nasıldı peki, yukarda eklediğim fotoğrafa bakabilir misiniz, göbek deliğinin altındaki daha kıl gibi olan yerlere mi yaptırdınız yoksa ince miydi sizin de? ben de ince tüyler alexandr etkili olmuyor ve arttırabiliyor diye biliyorum o yüzden çekiniyorum

20 ekim 2021 14:07

9. anonim 5 ben de iğneli düşünüyordum göbeğe ama ne diye lazer olur dedi bilmiyorum, sorguladım biraz bi şeyler anlattı bu bölgede olunca sonuç alınıyor daha önce yaptık falan. bi kârı da yok ki onlara yani paket alıcam zaten. kollara lazer olur demesini paketin fiyatının artmasına yorucam ama göbeğime niye lazer olur diyorsun. iğneli sorduğumda onda iz kalıyor, tüyler çok sık nokta nokta iz kalır kötü görünür dedi. iğneliyi beceremedikleri için lazere olur olur diyorlar herhalde bilmiyorum.

20 ekim 2021 14:15

10. Koluna da göbeğine de yaptır. İnce tüy falan diyosun ama beyaz teninde sırıtıyorlar. Fikrimi sorduğun için söylüyorum.

20 ekim 2021 16:35