kolda çıkan sivilceler 30 karakter?

selam süslüler hepinize iyi pazarlar.kollarımda çıkan tek tük sivilcelerden müzdaribim.koluma agda yapıyorum düzenli olarak ama sadece agdadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum .sırtımda da sivilce sorunu var yoğun bir sey olmasa da.genel olarak derim yağlı ve alerjik yani.sizin önerileriniz nedir?aranızda bu sorunu yaşayıp halletmis olanlarınız var mı?havalar ısınıyor kısa kollularımı rahat rahat giymek istiyorum :/

1. Ayy mükemmelsiniz ya gercekten.dus jeli zaten kullanmiyorum,zeytinyagli sabun kullanıyorum ben de.dikkate alacagim ama söylediklerinizi de.sag olun :)

1 nisan 2018 13:06

2. aynı sorun bende de var. duş jeli kullanmayı bırakın, beyaz sabunla yıkanın ve kabak lifiyle güzelce keselenin. bir de kollarınızı güneşten koruyun mutlaka açıktalarsa güneş kremi sürün. sivilcelerle oynamamaya çok dikkat edin yayılıyorlar.

1 nisan 2018 13:28

3. sivilce üst kollarınızda mı çıkıyor?

1 nisan 2018 13:33

4. Üst kolumda da var süslüm ama onlar isilik gibi belli belirsiz hep vardı.genellikle alt kolumda çıkıyor

1 nisan 2018 13:35

5. Hmm anladım, üst kolu şu yüzden sordum: oradaki kıllar yapı olarak daha ince olduğundan kökten alınınca genelde hep ufak tefek iltihaplanma ve pütürlenme oluyor. aynı sorun bende de var. vücudun sırt, bel gibi yerlerindeki kıllar alınınca da sivilcelenme olması gibi. sebebini bilmiyorum ama çok kişinin başına geliyor. alt koldakiler bence ağdadan oluyordur. başka epilasyon yöntemine geçme şansınız var mı? ben uzun yıllardır kollarımı epilatör ile alırım ve bacağımda batık yapmasına rağmen kolda çok başarılı sonuç veriyor. bir defa ağdayla alayım bakayım dedim, 3 ayda izleri zor geçen dev kistik sivilceler bastı. mahvoldum. şu an epilatörle alıyorum yine ve sıfır sorun var. üst kollarımda folikülit olabiliyor sadece ama onlar zaten almasam da oluyor.

1 nisan 2018 13:45

6. Maalesef süslüm su anlık agdayla devam edeceğim ama belki makineye de geçebilirim ilerleyen zamanlarda.uzun uzun yazmışsınız gerçekten çok teşekkür ediyorum size.

1 nisan 2018 14:01