koltuk altından fışkıran yağlar?

süslüler delireceğim ya zayıfım 55 kiloyum ama koltuk altımda yağ birikintisi var. cok kötü görünüyor ve özgüvenimi düşürüyor ne yapsam gider bu? videolar vs izleyerek eritmeye çalıştım ama pek bir etkisi olmadı gibi. bilgili süslüler lütfen yardım edin

1. Doktora gitmelisin, üzücü bir durum. Kök sebebini bulmadan burdan ne tavsiye edilse boş

23 şubat 2022 18:44

2. süslü hangi alana gitmem lazım ki? doktorluk bir durum olduğunu düşünmedim açıkçası

23 şubat 2022 19:31

3. Yağ birikintisi doku gibiyse cildiyeye/dermatolojik gitmen gerek. Zaten onlar gereken tahlilleri yaparlar yada seni endokrin, iç hastalıkları gibi bölümlere yönlendirirler

23 şubat 2022 19:39

4. Herkes yanlis anlamis soruyu. Bahsettigi sey ciltteki doku degil. Hani gobek fiskirir ya oyle fiskiriyo koltuk alti yagi iste. 2 katman oluyor yani koltuk altinda onden bakinca

23 şubat 2022 19:46

5. aynen a3 süslüm daha güzel açıklamış ben tam anlatamadım kusura bakmayın.

a3 ve prana teşekkür ederim süslüler

çözüm önerisi olan herkesi bekliyorum

23 şubat 2022 21:21

6. Pardon ben konuyu çok yanlış anlamışım🙈 🤣

23 şubat 2022 21:49

7. Bende de var süslü bende 55 kiloyum. Memelerin büyük mü? benim büyük ve ergenlikte kilolu birisiydim onlardan kaldı sanırım :/ bu sene spor yapayım erisin diyordum ama sen erimiyor demişsin üzüldüm doğrusu.

23 şubat 2022 22:35

8. süslü memelerim a cup kadar küçük. hiç kilolu da olmadım maksimum 63 kiloyu gördüm boyum 174. gerçekten hayret ediyorum nası olabiliyor diye.

1 haftadır yapıyorum hicbir değişiklik görmedim tabi belki daha uzun yapmam gerekiyor olabilir.(gizlinot: normal fitness vs yapıyorum haricen özel olarak bu bölge çalışıyorum ) dene sen yine de.

23 şubat 2022 22:49

9. Hmm senin boyunda varmış ss. Ben 165'im d/dd cup kullanıyorum . Spora devam et 1 hafta sonuç için erken.

23 şubat 2022 23:07

10. ay umarım kurtuluruz ikimiz de süslüm ama senin memelerin büyükmüş normal bence

23 şubat 2022 23:14