kombiyi açıp kapatıyor musunuz yoksa hep açık mı ?

süslüler ben kombiyi sabah kapatıp akşam açıyorum doğalgaz faturam 1.600 geldi alt komşum hiç kapatmıyor ama en kısıkta yakıyor 800 gelmiş. kısıkta sürekli yakmak daha mı mantıklı ev ısısını kaybetmiyor olabilir mi

1. Evet doğru bildiniz

4 şubat 2024 18:18

2. Ev ısı kaybettiği için daha fazla yakıyor kapatıp açılınca. Yani üşüyen evi ısıtmaya çalışıyor kombi, ateşi harlıyor dolayısıyla.

4 şubat 2024 18:24

3. Teşekkürler kızlar ben de öyle yapacağım artık

4 şubat 2024 18:29

4. Kombi hep açık ama akşama kadar evde olmadığımda en düşüğe getiriyorum dereceyi. Kullanmadığım odanın peteğini kapatıyorum. Ya da seyrek kullanılan bir odada 2 petek varsa birini açıyorum vs vs. 3+1 eve bu şekilde 800 lira doğalgaz geldi. Ve evim gayet sıcak. Evdeki termometre 24 derece gösteriyor.

4 şubat 2024 19:16

5. Sakın sakın sürekli kapa aç yapma süslü. Bizim her zaman açık, evde olmayacaksak en düşüğe getiriyoruz asla kapatmıyoruz

4 şubat 2024 20:56

6. Arkadaşları ona Einstein diyor.

4 şubat 2024 21:03

7. yalnız bildiğim kadarıyla kombiyi tamamen kapatıp bırakmak yasal değil minimum 15 derece olması lazım evinin özellikle ara katsa. anlayıp da şikayet edebilirler, tek akıllı sen misin? başkası daha çok yakacak pintiliğinden.

4 şubat 2024 21:11