konuşmanın en güzel yerinde görüldü yedim?

merhaba süslüler, nasılsınız? umarım gününüz güzel geçiyordur. geçen günlerde bir soru sormuştum. arkadaş grubunda tanıştığım bir adam vardı. ben 30 o 42 yaşında, ikimiz de bir şeyler istiyoruz ama dile getirilmiyor demiştim. işte biz bu adamla dün akşam mesajlaştık. açık açık söyledim bazı şeyleri, o da çok güzel konuştu. sen ne zaman ve nasıl istersen öyle olsun her şey dedi. tam görüşme gününü konuşacaktık adam görüldü attı gitti bugün bu saat oldu hala ses yok? 😂mesajlaşmayı sevmiyorum pek, gelen mesajlara bazen günlerce cevap yazmayı unutuyorum demişti ondan mı acaba ne yapsam ki sizce? ufak bi şakayla karışık sitem mesajı atsam mı oo görüldü yemişim :) falan diye? ay ben hiç anlamıyorum bu işlerden iki öneri verin lütfen 🤗

1. Oo görüldü yemişim çok itici olur. Ergen gibi

Ben olsam bir şey yazmazdim, isterse cevap verir istemiyorsa kendi bilir

29 kasım 2020 15:29

2. Ay dimi şimdi düşününce bana da saçma geldi öyle bir mesaj atmak :)

29 kasım 2020 15:30

3. cevap yazmayı sevmiyorum klasik bir bahane, bence bir süre beklemekten başka bir şey yapma.

29 kasım 2020 15:33

4. baştan söyleyeyim taktik vs pek bilmem. ama bence yazan siz olmayın. insan merak edilmek düşünülmek istiyor bir zahmet fark etsin konuşmamız böyle kalmış kusura bakma şu vardı bu vardı desin. yazmayın o yazarsa da ya hemen cevaplamayın ya da bir tık o samimiyetten uzaklaşın.

29 kasım 2020 15:34

5. Yazmayın bence de sizi sallamayanı siz de sallamayın.

29 kasım 2020 15:37

6. Haklısınız süslüler. Ben dün gereken her şeyi söyledim dediğiniz gibi şimdi sıra onda :) yazmıyorum bakalım. Çok teşekkür ederim hepinize cannsınız ❤️

29 kasım 2020 15:39

7. 42 yaşındaki adama ooo görüldü mü yedim yazmak çok ergence ya. İkinizde yetişkin insanlarsınız. Kaç yaşına gelmiş adama görüldü atmamayı sen öğretemezsin süslü. Kart horoz önce yaşına baksın o. Bence bekle yazarsa normal trip atmadan cevap verirsin yazmazsa sil numarasını. Sonra sen benim numaramı mı sildin profilin gözükmüyoooooo diye sitem ediyorlar :d

29 kasım 2020 16:08

8. süslü adam avukat mı?

29 kasım 2020 16:15

9. Babanız yaşında mı? Haha olabilir süslüm. Malum benim yaş 30, benim babam da 65 yaşında 😁

Avukat değil süslü, mühendis.

Yani istediğini çok iyi biliyorum. Davranışlarından, sözlerinden ne olduğu apaçık belli. Tanıdığım ve anlatılanlar kadarıyla gayet samimi, doğal, çıkarsız bir adam gibi. Ortak arkadaşımız var demiştim diğer soruda, o bile yakınıyor adama ulaşamamaktan. Telefonu atıyormuş bir kenara kitap okuyormuş. Kütüphanesini falan göstermişti oldukça büyük falan, sosyal medyadan nefret eden biri :( ya da kendimi kandırıyorum unutmuştur diye...

29 kasım 2020 16:34

10. Boşver süslü allasen o sizi sizin onu istediginiz kadar istese böyle mi yapar , dişi olan biziz lütfen yaa ayy nazlanan erkek evlerden ırak, kendi kıymetini bil uzaklaş hatta baska flörtler bul koşa koşa gelecektir, umursama şu hareket net değersizlik göstergesi yani.

29 kasım 2020 17:40