konusurken insanların gözünün içine bakmak istemiyorum?

önceden göz kontağınn iletişim için elzem olduğunu düşünürdüm fakat artık bunu yapmak istemiyorum çünkü karşıdaki kişinin önemsiz biri olduğunu biliyorum ve onun gözüne bakınca ona değer vermiş izlenimini veriyorm ve bunu yapmak istemiyorum genelleme yapmak yanlış ama çoğu zaman böyle oluyor ben konuşurken o kişinin yüzüne bile bakmak istemiyorum ama alışkanlık oldu sanırım bakıyorum

1. aaa soru ters köşe yaptı ayol

ben de insanların gözünün içine bakamıyorum çekiniyorum diye tavsiye istemeye gelmiştim shshsjs

29 ekim 2022 16:55

2. Alnına bak

29 ekim 2022 17:17

3. Off ne ergensiniz yaa hiç çekilmiyor

29 ekim 2022 17:36

4. Anlatmak istediğim şey şu karşındaki seni takmayan önemsemeyen hoslanmadigin yada tanımadığın alelade biri ama sen onun gözlerine bakıyor direkt göz kontağı kuruyorsun ona dinlenildigi izlenimini onu onemsedigin izlenimini veriyorsun . İşte ben bunu yapmak istemiyorum.

29 ekim 2022 17:37

5. Uğraşacak ve dikkatini dağıtacak bir şey bul süslü, ben çözümü böyle buldum daha bile güzel oluyor, sana sümüğümü bile atmam izlenimi veriyorsun 🥰

29 ekim 2022 17:47

6. Ay süslü aynı durum bende de var ya. Bir de konuşurken vücudumu o kişiye doğru pozisyonlandırıyorum. Ama son zamanlarda dikkatimi çekmeye başladı benim onlara yaptığımı çoğu kişi bana yapmıyor. Bu durumda modelini bozmaya başladı. Sanki onlar çok değerliymiş ,biricikmiş, benimle konuşmaya lütfediyorlarmış gibi. Oysa ki en şekilde iletişim kurmaya çalışıyorum onlarla. İnsanı valla zorla insanlıktan çıkarıyorlar ya fkfkfk. Kusura bakma süslü biraz iç dökme gibi oldu

29 ekim 2022 17:58

7. Süslü ben adhd sebebiyle uzun süre göz teması kuramıyorum. İnsan ilişkilerinde başarılı değilim ve bir sebebi de bu bence. Gözlere bakmak özgüvenli olduğun ve karşındakini önemsediğine dair bir izlenim oluşturuyor. Bence elzem bir durum

29 ekim 2022 19:33

8. Hee senin derdin başkaymış süslü. Kendini eğitebilirsin bu konuda bence sık sık hatırlatma yap kendine

29 ekim 2022 19:35

9. Aksine birisi benim gözüme bakamadan konuşsa utandığını ya da çekindiği bir şey olduğunu düşünürüm. Birini umursamadığınızı sözlerinizle ya da başka davranışlarınızla gösterebilirsiniz anca.

30 ekim 2022 02:08