kore dizilerinde niye saçma sapan öpüşüyorlar?

ekonomik dert tasa derken kendimi her şeyin toz pembe olduğu kore dizilerine verdim. ama süslüler niye saçma sapan öpüşüyorlar ya? erkek kişisi kızın dudağına yapışıyor kız gözlerini belirtiyor hemen öylece duruyorlar. mis gibi oğlan sen de öpsene işte :d:d

1. Kore dizilerini seven biri olarak ben de bu gerizekalılığın sebebini uzun süredir merak ediyorum. Hiç öbüşmeseler ya da düzgün bi sahne çekip kısa kesseler daha iyi. Çekerken de biz ne yapıyoruz lan burada demiyorlar mı hiç acaba?

4 aralık 2021 12:58

2. aynen süslü. sanırım ekranda saf temiz aile kızı öpüşme vs. ile işi olmayan evden işe işten eve tarzı bir kız görünsün diye yapıyorlar :d:d ama çok felaket duruyor ya. tamam ekranda birbirinizi yemeyin ama koca koca insanlar öyle yapınca da saçma duruyor

4 aralık 2021 13:00

3. bir de aralarında çok beğendiğim erkek oyuncular da var. aktrisler öpmeden nasıl dayanıyorlar anlamıyorum. "burdasın ama dokunamıyorum çok saçma" :d:d

4 aralık 2021 13:01

4. a2 süslü ben değil aktrisler dokunamıyor :d

aynen süslü. bu diziler yüzünden korelilerin cinsel hayatı yokmuş gibi geliyor bana zaten

4 aralık 2021 13:08

5. muhafazarlık+sansür süslü. netflix yapımı olanlara bakarsan daha rahat öpüşme sahneleri olduğunu görürsün. daha önce başka bir soruya daha yazmıştım; tamamen eğlencesine olan, şiddet veya olumsuz örnek içermeyen programlar bile +13 yaş uyarısıyla yayınlanıyor.

4 aralık 2021 13:21

6. yeni dizilerde daha eşitlikçi ve tutkulu süslü. kore dizilerine çok düşmüyorum o yüzden daha iyisi varsa bilmiyorum ama her private life iyiydi bu açıdan. sanırım 10 ya da 11. bölümde bayağı streamy sahneler vardı (gizlinot: swh)

4 aralık 2021 14:03

7. Haklısın süslü kızlara saf temiz algısı yapmak için öpüştürmüyorlar gibi geliyor bana da :) netflixte dizi yayınlanmasının ilk kuralı seks sahnesi yazmak zaten :d

Ay iyi bari süslü ya dizide beğendiğim adamların saçma salak öpüştüklerini görmek bir miktar üzüyordu

4 aralık 2021 15:31

8. steamy*

4 aralık 2021 15:58

9. Kore muhafazakar bir toplum aslında süslü. Amerika olmasaydı daha da kötü olurdu. Ekranda dövmeleri bile sansürlüyorlar. Bu diziler de normal tv ya da kablolu kanal dizileri yani prime time'da gösteriliyor. Kadınlar genel olarak 30 yaşına kadar ilişkisi olmamış karakterler oluyor. Erkeklerde de bazı karakterler öyle. Netflixten sonra bir tık daha gerçekçi oldu bkz:nevertheless netflix öncesi because this is my firs life'a şaşırmıştım orada az da olsa tutkulu bir öpüşme sahnesi vardı

4 aralık 2021 17:55

10. bilmiyorum ama muhafazakar olmalarından fazla rahatsızlık duymuyorum. bridgerton'ı ilk bölümde bu yüzden kapattım. daha ilk dakikalarda bir çiftin ağaca dayanmış köpekler gibi sevişirken sahnesi vardı, adamın arka taraf komple açık. porno izlemek isteseydim izlerdim, diziye niye bunları koyuyorlar diye düşündüm. o an benim için mide bulandırıcıydı. kore dizilerinde bunun endişesini yaşamadığım gibi ekranımın göründüğü ortalık yerde izleyebiliyorum.

5 aralık 2021 04:23