kot pantolon önerisi olan var mı?

sevgili süslüler, yıllardır düzgün bir kot bulamadım. güzel kesim bulmak öyle zor ki. hele bir de yüksek bel arıyorsanız. mesela mavinin tesla modeli gerçekten yüksek bel sayılmaz, normal gibi. şöyle gerçek yüksek bel, straight kesim ya da mom jean öneriniz var mıdır?

1. mavinin yüksek bel dedikleri bence orta bel jzıjd<şj bu nedenle dolabım tamamen mavi jeansken diğer markalara evrilmeye başladı. ben oxxodan alıyorum çoğunlukla kalitesini seviyorum beni hiç pişman etmedi. mangodan aldığım jeanlerde başarı oranım %50 ama çeşit olsun zaten bir kaç kez giyeceğim dediğim jeanler ise genelde topshop onlardan da memnunum.

20 şubat 2021 23:08

2. oxxo +1

20 şubat 2021 23:16

3. maviden direkt uzak durulmalı bence çünkü cidden yüksek bel diye geçen jeanleri asla yüksek bel değil, göbek deliğinin altında bitiyor çoğu. ayrıca mağazada denediğiniz gibi olmuyor hiç. yıkandıktan ve yarım saat giyildikten sonra en az 1 beden bollaşıyor, ağzı burnu kayıyor o sebepten son 4-5 senedir mavi jeanlerden uzak duruyorum. elimde hmnin cidden aşırı yüksek bel yırtık bir kotu var ondan çok memnunum kalıbı değişmedi hiç, (link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0640021019.html buna) benziyor görünüş olarak ama değil ben 2 sene önce almıştım. onun dışında pull and beardan zımbalı mom jean almıştım zamanında o da güzeldi süslü. zara kotlar da güzel oluyor ben birkaç sene önce çokk uzun bir süre giymiştim bir tanesini. en son zara boyfriend hediye geldi ama beli benim zevkime göre çok düşük olduğu için başkasına verdim, yine de kalitesi güzeldi.

20 şubat 2021 23:26

4. mavi star ve rebecca modellerine bakabilirsiniz gerçekten yüksek bel ve popo kısmı aşırı güzel duruyor. push up özelliği var gibi

21 şubat 2021 00:12

5. Stradivarius un bir kotu var ki aman Allahım mukemmel yüksek belli skinny Jean linkini atacağım hemen

21 şubat 2021 13:16

6. (link: https://www.trendyol.com/stradivarius/kadin-koyu-mavi-yuksek-bel-skinny-jean-01400039-p-38057467 Mükemmel jean) yüksek bel kot arayisimi bitirdi popoyu üst bacakları çok iyi gösteriyor zayifsaniz kendi bedeninizi alın mutlaka kalıpları tam dümdüz koyu Jean bulmak o kadar zor ki sanki sponsorlu gibi ovdum ama hagagd

21 şubat 2021 13:19