kot pantolon koku giderme

Merhaba süslüler. Benim bir kot pantolonun kaç kere yıkarsam yıkayayım kumaş boyası kokuyor. Eğer bu kokunun adı buysa tabi. Tek başına da yıkadım 2 kere ama geçmiyor. Ne yapmalıyım bunj gidermek için ?

1. buzdolabı torbasına koyup buzlukta bekletmenin kokuyu aldığını izlemiştim bir videoda ama hiç denemedim. bir deneyin isterseniz.

27 mart 2017 15:07

2. Onu ben de okudum ama garip geldi. Gerçekten işe yarıyor mudur acaba :) (yazar: iset )

27 mart 2017 15:31

3. benim de var. senelerdir giyiyorum senelerdir geçmedi o koku. Galiba geçmiyor

27 mart 2017 16:36

4. zamandan başka çaresi yok maalesef.

buz dolabına konunca geçen, kirli kıyafetlerin kokusu.

27 mart 2017 19:18

5. evlenmeden önce eşim koyu renkli eşofmanları falan yıkadıktan sonra makinede bir kaç gün unutmuş hep, 3,5 yıldır o kokuları bi geçti, bi geri geldi sürekli, vernelin klasik konsantre olmayanlarıyla, yumoşla falan da yıkadım, geçiyor kokuları, sonra iki yıkama sonrası geri geliyordu, 2 ay kadar önce indirimde 5 liraya düşmüş diye vernelin konstantre olanlarının nergis çiçeği&lavanta kokulu olanını almıştım, onunla yıkadım, aylardır kokmuyorlar sanırım komple geçti, içi pofuduklu montumu da yıkadım aynı yumuşatıcıyla 15-20 kere giydim, parfüm falan da sıktım üstüne ama hala yumuşatıcı kokuyor misler gibi, onunla da bir deneyin isterseniz, belki geçer boya kokusu.

28 mart 2017 04:15