koyu renk saçımı açık renge boyadım renk tutmadı?

kızlar selam. benim doğal saç rengim çok koyu kahveydi beyazladığı için 3 yıldır ara ara boyuyorum kendi rengine. en son temmuzda koyu kahveye boyadım siyaha yakın oldu. bugün 6.03 mocha kahve ve 7.1 küllü açıkkumral karıstırdım boyadım hiçbir etki olmadı. sadece yeni diplerden çıkan boyasız saclarım boyandı hatta tam istediğim açık renk oldu orası. boyalı saclarım ise aynı koyulukta duruyor. napabilirim onların boyanmasını nasıl sağlarım?

1. Boyalı koyu renk saçı, saç boyası ile açmanız mümkün değil. Kuaförde açtırıp istediğiniz rengi elde edebilirsiniz. Saç açıcı ile evde de açabilirsiniz fakat bunu önermiyorum çünkü saçınızı yakabilirsiniz.

6 ekim 2018 19:05

2. Kimyasallardan başka bir açma yöntemi yok mu:(

6 ekim 2018 19:07

3. Eğer saçınızda boya olmasaydı papatya suyu ile açabilirsiniz fakat saçınızda daha önceden koyu renkle boyanmış doğal yollarla açılması imkansız. Fakat saçınız açık renk olsaydı üstüne yeni koyu renk uygulanmış olsaydı o zaman boya silici ( boya akıtırım) uygulayabilirdiniz. Şuanda bu boya silici sizin için uygun değil.

6 ekim 2018 19:11

4. Kafana 3 yıldır kimyasal sürüyormuşsun zaten açıcıyı mı dert ettin?

6 ekim 2018 20:03

5. beyaz sabunla yıkayınca boya akıyor. kepek şampuanı da boyayı akıtıyor.

saçtan boya akıtma yöntemleri yazıp aratırsanız alternatif yöntemler karşınıza çıkacaktır. karbonat, bulaşık deterjanı, c vitaminiyle yıkamak vb.

bence en az yıpratan beyaz sabun ve kepek şampuanı.

ardından bikaç ton açık renk tutar.

6 ekim 2018 20:55

6. Üstteki süslünün de söylediği gibi saçınızdan boyayı akıttıktan sonra saçınızı, dibine değdirmeden 10.1 ya da 11.1 gibi bir boyayla boyayın. Saçın rengini kırıyor. Öyle sapsarı olmuyor. Saçınızı dinlendirdikten sonra da istediğiniz renge boyayın. Ben de 2 yıldır ara ara boyuyordum ve 3 defa açtırıp tekrar koyu renge dönüp bir daha sıkılınca youtube da aratırken 1-2 videoya denk gelmiştim. İsterseniz bakabilirsiniz.

Link vermeyi mobilden beceremedim. Kusura bakmayın lütfen. Kolay gelsin :)

6 ekim 2018 21:59