kpss eğitim bilimleri konu anlatımlı kitap önerisi ?

süslüler merhaba pdr'den bu sene kpss'ye hazırlanmaya başladım. eğitim bilimlerinde konu çalışmak için hangi kitabı tavsiye edersiniz? detaylı bir kitap gerekir mi, yoksa vakit kaybı mı olur? benim hocam'ın video ders notları, pegem'in konu anlatımlı tek kitabı ve pegem'in konu anlatımlı seti arasında kaldım. yeni önerilere de açığım. hatta genel olarak memnun kaldığınız kitapları (konu ya da test fark etmez) yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

1. konuyu çok çalışan birisi değilim ama bence çok soru, tadında konu önemli olan.

telegramda cüneyt iltuş'un video ders notlarını çıkarmış birisi. onu alın mesela. kpss çalışma grubunda var.

çok güzel notlar var. video izleyecekseniz gidip kitap seti almayın. önemli olan soru.

21 kasım 2020 21:32

2. bu arada ankara pegem'de geçen sene pdr için kayıtlıydım. ders izleme defteri dağıtırlardı. eğitimde eeen kalını pg olması lazım. sınıf yönetimi falan da içinde. yalan olmasın. 48 sayfa diye hatırlıyorum. başlıklar var. derste biz yazıyoruz. konu anlatımlı kitaptan bir farkı yok. yani hacimli konu anlatımı eğitim bilimlerinde işinize yaramaz. ama alanda çok işinize yarar. murat civelek övmekten vazgeçmeyeceğiz. :)

21 kasım 2020 21:34

3. Teşekkürler süslüler.

22 kasım 2020 13:36

4. Aradan çok zaman geçmiş ama Naptın süslü merak ettim, ben de PDR'den atanmaya çalışıyorum da

8 ağustos 2023 00:51