kpss tarihte 25 net ve üzeri yapan süslüler sırrınız ne?

benim konular bitti ama 15 neti aşamıyorum

1. Ben doksan üstü alması gereken ve tarihe yeni başlayan biri olarak 15 neti bile yapamıyorum. (Yeni derken çalıştıklarımı tamamen unuttuğum için) Sözel zekam sıfır sayısalcıyım. Çalıştığım 4-5 konu vardı sene başında ve ortasında unuttum. Geçen ay Osm kuruluş yükselme duraklama çalıştım onu da unuttum. Ağlıyorum sürekli :( 10 net civarı yapıyorum :( iç dökme gibi oldu ama soru eksiğin vardır belki süslü, kaç kaynaktan çözüyorsun?

12 temmuz 2020 17:58

2. 3-4 kaynak bitirdim. deneme kitapçıkları sipariş verdim :( çok zor. hem çok bilgi var hem mantık yürütme metodum mu yanlis ne

12 temmuz 2020 18:03

3. Geçen olaylara hakimim ama soru çözerken yapamıyorum. Bilgi var mantık yok dhaksjjs

12 temmuz 2020 18:04

4. Süslü bende bu soruyu soracaktım benden önce davranmışsın:)

Kpss tarih çalışırken benim hocam adlı youtube sayfası var. Orada ramazan yetgin hocanın videolarını izliyorum. Anlatım çok iyi ve tarihi sevdiriyor. Şu an kendimi değerlendirecek olursam olaylara hakimim ama netlerim yerlerde. Bol bol ezber yapacağım, bir de işe giderken kulaklığı takıyorum müzik yerine tarih konu anlatımı dinliyorum. Ezber desteği olsun diye . Sınav 25 ekimde (önlisans kpss ) son bir ay yalnızca deneme çözmek istiyorum

12 temmuz 2020 18:33

5. 5 hocadan dinledim hala arada dinliyorum son q hafta tekrar ful dinlicem tek tek saymadım ama 15 tane falan kitap cozmusumdur ek olarak 7 8 tane de branş denemesi bitirdim . Bazen ful çektiğim de oluyor denemelerde. Sırrı çok soru çözmek

12 temmuz 2020 22:18

6. Anonim6, diğer derslere nasıl zaman ayırdınız? Netleriniz ve çalışma temponuz nasıl?

Ben şu an 80 puan alabiliyorum, 90 a çıkarmaya çalışıyorum son 54 günde.

13 temmuz 2020 00:39

7. Netimi söylemiyorum nazar degiyo😂 en çok tarihe zaman ayırdım en az matematik iste baya yoğun çalıştım tempo yuksekti su ara biraz azaldi

13 temmuz 2020 00:53

8. Maşallah süslü. Çok çalışmışsın karşılığını alırsın bence

13 temmuz 2020 00:55

9. Tek tarih özgürlüsü ben degilmisim cok sevindim puahahahaha

13 temmuz 2020 03:13

10. Tarih çalışmaktan iflahım kesildi. Ne kadar soru bankası varsa çözdüm.

Çünkü neden çoğu konu, konu anlatımlı kitaplarda yazmıyor. Üstün kötü yazıp geçiyorlar. Tam konu bitti diyorsun test çözeyim, bir bakıyorsun sorular çok yabancı. Bunu taktik olarak kullanıyorlar bence yayınevleri.

O yüzden farklı farklı soru bankaları çöz süslü. Ben soru bankalarının çözünlerinden bilmediğim o kadar çok şey öğrendim ki.

Genel de en çok 3 yanlış yapıyorum.

13 temmuz 2020 15:50