kpss ye daha önce girmiş olanlar hazırlananlar ?

gy-gk alanından giricem atanmam için 90 üstü almam şart başlayalı 1 ay oldu sizce çok mu geç kaldım bu yıl için denemelere ne zaman başlamak lazım benim daha konularım bitmedi aşırı panik yapmaya başladım tecrübeli olanlar yardım edebilir mi

1. Süslü daha önce hiç hazırlanmadım instagram da takip ettiğim sayfalar hep Eylül de çalışmaya başlamış :(

5 ocak 2022 20:05

2. Son iki ay kala falan denemelere başlarsın, o zamana kadar da konuları bitirecek şekilde program yaparsın kendine. Panik yapıp acaba yetişir mi yetişmez mi diye ona kafa yormak yerine bir an önce başlamak faydalı olur bence. En kötü ihtimalle kendini denemiş olursun, tekrar girmek istersen de temelin oturmuş olur

5 ocak 2022 20:17

3. Ayy süslüm onlar hep şov ya. Daha 6 buçuk aydan fazla zamanın var. Ben geçen sene ocak ayında başladım kpss a grubu için hazırlanmaya, 94 aldım. Kpss düzenli çalışırsan yapamayacağın bir sınav değil bence insanlar abartıyor. Sen de başarırsın eminim<3

5 ocak 2022 20:20

4. Anonim4 öncelikle tebrik ederim puanınız çok iyi umarım hayal ettiğiniz yerdesinizdir. Nasıl bir program izlediniz çalışırken dershaneye gittiniz mi günde ne kadar çalıştınız her türlü tavsiyeye açığım

5 ocak 2022 20:24

5. Ss coğrafya türkçe vatandaşlık bunlar kısa dersler bir ayda biter hepsi matematik de senin temeline bağlı sıfırım diyorsan zor elbette buradaki en uzun ders tarih diğerlerine bir çalışırken buna üç çalışman lazım instagramdan da güncel olayları not edebileceğin sayfalar takip et. Nisan ayına kadar hepsini halledersin sonra da devamlı tekrar deneme şeklinde ilerlersin.

5 ocak 2022 20:27

6. Ss, hayır süslüm dershaneye gitmedim, pandemiden dolayı okullar kapalı ve sınavlarım online olduğundan okul da sıkıntı olmadı.Öncelikle alan derslerimi halletmeye odaklandım. Hukuk,muhasebe,iktisat ve maliyeden bahsediyorum. ben her gün sabah 6’da kalkıp günde 10 saat çalışabileceğim bir program oluşturdum kendime, bazı günler ister istemez aksadı. Mart sonuna kadar bütün alan derslerim bitmişti ve nisan ayında alanda deneme ve çıkmış soruları çözmeye başladım sadece. Nisanda gk-gy çalışmaya başladım. Tarihe not çıkarmadan, her gün benim hocam kanalından izleyerek ve soru çözerek çalıştım. Coğrafya en zorlandığım dersti diyebilirim çünkü hiç sevmeyerek ve istemeyerek çalıştım. Onda da benim hocam kanalından dinledim ve not çıkararak çalıştım bir buçuk ayda coğrafya bitmişti diye hatırlıyorum. Matematikte iki günde bir günde 30 soru çözdüm gk-gy denemelerine başlayana kadar. Vatandaşlık neredeyse hiç çalışmadım diyebilirim çünkü hukuk bilgim çok detaydı zaten. Onu o şekilde hallettim. Türkçede her gün 50 tane paragraf sorusu çözdüm. Mayıs ortası gibi gk-gy denemelerine başladım. Mayıstan sonra sadece deneme ve çıkmış soruları çözdüm. Alanda kaynak olarak sadece 4t kullandım ve soru bankasına hiç işaretleme yapmadım. Çözdüğüm bütün kaynakları sınava kadar 3 kere çözmeye çalıştım. Gk-gy’de de aynı şekilde 4t kullandım ama yanında ek bir kaynak daha vardı onda da türkçe paragraf kitabı dışında hiçbir kaynağa işaretleme yapmadım ve tekrar tekrar çözmeye çalıştım. Kpss için ben yaptıysam biraz iradesi olan herkes yapabilir gözüyle bakıyorum. tek yapmamız gereken düzenli bir çalışma bu arada benim de savsakladığım dönemler oldu ama hiç yapamıcam, yapabilir miyim acaba, yetişmez mi diye düşünmedim, hep halledicem gözüyle baktım. En önemli olan şey senin kendine olan inancın ve kendini ne kadar motive ettiğin. Ben şu an tam olarak istediğim yerdeyim diyebilirim umarım sen de seneye bu zamanlar aynısı söylersin süslüm<3

5 ocak 2022 21:31

7. Aksine çoook zaman var yaparsın süslü

5 ocak 2022 21:39

8. a4 e maşallah demeye geldim. Ben de a grubuna hazırlanıyorum süslü muhasebe dersinde kimi dinledin? Ben alican hocayla hüseyin hoca arasında kaldım

5 ocak 2022 21:46

9. A8, hüseyin bingölden dinledim süslü:)

5 ocak 2022 21:56

10. Matematik temelin varsa 3 ay bile yeterli 90 ve üstü almak için.

5 ocak 2022 22:24