kulağı gümüş küpe ile deldirmek?

merhaba süslüler, kulaklarım delik ancak birkaç delik daha istiyorum. altın ve gümüş dışındaki küpeler leş gibi iltihap yapıyor, takamıyorum. deldirirken de uzun süre kulağımda kalacağı için gümüş olmasını tercih ederim, ama yıllardır hiç görmediğim için emin olamadım. o gıcık küçük küpeler dışında düzgün küpelerle deliniyor mu kulak? yada deldirdikten hemen sonra kendim gümüş küpe taksam ne olur? bir de 8 9 sene önce deldirdiğim yerleri tekrar deldirmek istiyorum kapandıkları için, sizce sorun olur mu? soru diye essay yazdım affola

1. Çok teşekkürler süslü. Altın çok fazla takım olmadığı için uzun süre kullanımda sıkıntı yaşarım diye tercih etmek istememiştim ama dediğin gibi titanyum güzel fikir.

27 haziran 2022 21:23

2. Eczane küpeleri de mi yara yapıyor? Benim kulaklarım da hep iltahap kapar bijuteriden ama eczane küpelerinden çok memnunum

27 haziran 2022 21:28

3. Cerrahi Çelik öneririm bayağı ameliyatlarda kullanılan Çelik ama öyle dandikler değil

27 haziran 2022 21:46

4. @selenice açıkçası hiç eczane küpesi kullanmadım, bilemedim o yüzden.

A1, derinin parçalanması fikri hem korkunç, bir o kadar da gerçek geldi. Şimdi tekrar deldirmekten korktum lol

28 haziran 2022 01:12

5. Gittiğim yerlere titanyum yanında cerrahi çelik de sorayim a3 teşekkür ederim :)

28 haziran 2022 01:13

6. Ss zaten piercingcide delim yaptırırsanız ya cerrahi çelik ya titanyum kullanıyolar. Kulak memesini soruyosanız onu bilmiyorum ama diğerlerini bu şekilde yapıyolar. Eğer kulak memesi için de varsa onu ayrı olarak sorun, normal piercing daha kalın olduğu için kulak memesini genişletebilir. Cerrahi çelik/ titantum arasından cerrahi çelik taraftarıyım ben.

28 haziran 2022 02:36