kulak nerede delinir ?

kücük kuzenim kulagini deldirmek istiyor, ben yillar önce eczanede deldirdigim icin git eczanede deldir demistim. sordugu 3 4 farkli yer biz delmiyoruz demis. su an böyle bir uygulama kalmadi mi? dövme piercing stüdyosuna mi deldirmek lazim? levent besiktas civari nerede deldirebiliriz kulagini bilen var mi?

1. Eczanelerde tabanca gibi ilkel bi yontemle deliniyor. Duzgun bi piercingcide deldirin igneyle. Avrupa yakasinda nereye gidilir bilmiyorum ama kadikoyde mother nature body arts diye bi yer var, oneririm.

1 eylül 2024 21:02

2. Süslü orada apse yapıyor piercingcide deldirmek daha mantıklı.

1 eylül 2024 21:04

3. fiyat olarak ne civarda olur biliyor musunuz peki? artik ne ucuz ne pahali tüm algimi kaybettim. ortalama bir fiyat bilsem süper olur ya

1 eylül 2024 21:13

4. Ben de kulak deldireceğim daha bugün aklımdan bu soru geçti hatta şak diye tabacayla deliyorlardı ne güzle diye düşündüm sffsggs bunlar mazide mi kaldı kızlar piercingci nasıl deliyor ya

1 eylül 2024 21:14

7. kuyumcuda deldirdim ben süslü

1 eylül 2024 22:05

8. piercingcide iğneyle deldirin süslü 200 falan alırlar tahmini

1 eylül 2024 22:12

9. Kulak memesinde klasik tabancayla hiç sorun yaşamadım ben. Tragus ya da kıkırdak için iğne daha iyi olabilir tabii

2 eylül 2024 13:48

10. piercing yapılan yerlerde de tabanca oluyor bazen, en iyisi ne olur ne olmaz piercing'e gitmek.

2 eylül 2024 16:15