kullandığımız en başarılı muscent parfümlerin yazalım mı ?

ben başlıyorum. lancome idol, chloe love. orijinalleriyle çok benziyor ikisi de. kalıcılık ve yayılımları oldukça iyi

1. kesinlikle tom ford velvet orchid ve teint de neige değil. resmen doldurulmuş parfüm kokuyor başka bir şey değil. üstelik duş almama rağmen kokusu hala burnuma geliyor. inanılmaz ucuz ve baharatlı koku. bu kadar övülen markadan bu performansı beklemezdim.

8 mart 2021 22:18

2. delina exculusif, givencyh l'interdit, tiziana terenzi kirke, bond no 9 new york nights, initio psychedelic love bunlar benim kullandiklarim. tum parfumlerin kaliciligi ve yayilimi gayet yerinde. begenmeyenler var ama ben muscent versiyonlarini kullandigimda da ayni iltifatlari aliyorum. ekşi kokma, alkol kokusu vs ben hissetmedim ancak en onemlisi derinlikli kokular zaman icinde degisime ugruyor açılışını yapip sonra diger orta ve alt notalara geciyor. ozellikle kirkenin dagilimi ve kaliciligi cok yuksek bildigin zengin kokuyor. erkek arkadasima almistim is yerindeki herkes sormuş biraz bozulmadim değil 😑

8 mart 2021 23:12

3. ahaha anonim 2 çok tatlısın :))

9 mart 2021 00:09