kullanildim mi? kendimi kotu bir duruma soktum pismanim?

susluler arkadasimin iliskisi vardi. cocugu ben de taniyordum. cocugun arkadasi da beni begeniyormus. tanismak istemis. 4lu  bulustuk. beni begenen x olsun. x’in sehrin biraz disinda dag evi gibi bir evi vardi. oraya gittik bizi cok guzel agirladi yemek vs. gece de eve birakti. sonra istek atti takiplestik konustuk vs. beni begendigini baya belli ediyordu. arkadaslarim yine x’in evine gitmek istedi 1-2 gun sonra. emrivaki oldu biraz ama ben de kabul ettim. bu sefer icki almislar sarhos olmadi ama kimse hepimiz ayiktik. neyse ben x le sevistim( sadece on sevisme) beraber uyuduk. sonrasinda da gayet guzeldi. ikimizin yalniz bulusacagi gun bir bahaneyle beni ekti. ben de onu ghostladim. iki uc kere yazdi ozur diledi ama bir sey demedim. instagramdan cikardim biraz zaman gecince bir saat sonra geri istek atti sildim. sizce kotu bir duruma mi dustum?

1. çok merak ediyorum, eğer sevişmeyi siz de istediyseniz, bu neden sizin için kullanılmak olsun ki? bu mantıkla o sizi siz de onu kullandınız o halde

17 şubat 19:59

2. Öf ergen ergen tripler bacım zorla mı seviştin de kullanılmış hissediyorsun

17 şubat 19:59

3. Low hayatlar low ilişkiler...

17 şubat 20:00

4. sevişmek kullanılmak veya kullanmakla alakalı bir şey değil, bu zihniyete sahipseniz de sevişmeyeceksiniz yani bu kadar basit

17 şubat 20:01

5. Zorla yapmadim ama 2. Bulusmayi keske basbasa disarda yapsaydik dedim. Her seye de low iliskiler falan yazan grup buraya atomu parcalamaya giriyor heralde. Soru cevap kismi boyle seylerle dolu

17 şubat 20:03

6. Sevişmemişsiniz ki nasıl kullanılmış oluyorsun anlamadım? Seks yapacakken sen mi istemiyorum dedin? Eğer öyleyse adam seninle uğraşmak istemediği için ghostlamış. Madem yeni tanıdığın biriyle hemen aynı yatağa girdin o zaman Seviş ve arkana bakma. Sonrasında da kullanıldım mı diye düşünme. Yok, ben ilişki istiyorum yeni tanıdığım adamla seks yapamam diyorsan aynı yatağa girme, ön sevişme falan da yapma. belli ki adam seninle aynı fikirde değilmiş sevişeceğinizi düşünmüş olmayınca salmış.

17 şubat 20:04

7. Belki gerçekten işi vardı ya? Olamaz mı?

17 şubat 20:16

8. önden sözleşme mi imzaladınız? sana vaatler mi verildi? biriyle sevişip sonra istemeyebilir de insanlar. kaldı ki ilk görüşmeniz yani duygusal bir durum bile yok.

17 şubat 20:23

9. sevişme kötü geçtiği için ön sevişme ötesine gidilmemiş zaten, ten uyumunuzun olmadığını ve senin de isteksiz olduğunu düşünüp önce seninle tekrar buluşup buluşmama konusunda kararsız kalmış olabilir.

Yani sonuçta aranız olmamış, kullanma kullandırma durumu değil de uyumsuzluk var

17 şubat 21:34

10. belki de gerçekten işi vardı yoksa sonrasında yazmazdı.

17 şubat 21:48