kumral tam olaraktan nedir 3030?

kendisine kumral diyen kisileri karsılastırınca genis bi cesit cıkıyor ortaya; en koyusundan en acıgına kendine kumral diyen var. kumral nedir? (kumral denince benim aklıma arnavutlar geliyor mesela.)

1. sarıdan kahveye ramak kalmıs sac renginde olanlar da diyo siyahtan kahveye ramak kalmıs sac renginde olanlar da diyo.

kumral genis bi cesit galiba

24 ocak 2022 12:15

2. kumral saç rengi süslü yani kumral saç renginin her tonu kumral ama cilt rengi değişebilir kumral saç beyaz ten, kumral saç buğday ten gibi.

24 ocak 2022 12:29

3. Siyahtan kahveye ve direkt kahverengi saçı olanlar yanlış biliyor süslü. Kumral değiller.

24 ocak 2022 12:34

4. a3 ün attığı kıza anadoluda sarı derler direkt. bilirsiniz teni hafif beyaz olan ya da saçı çok az açık renk olan herkes sarıdır onlar için :D

24 ocak 2022 12:35

5. aslı enver bir kumraldır. oradan anlayabilirsin aslında. ben de kumralım. şöyle örnek vereyim, saçıma balyaj yaptırdım ve kendi saç rengim gibi uyumlu oldu. oryalle açma ihtiyacı duyulmadı, direkt olarak boya yapıldı ve tuttu. sarıdan koyu, kahveden açık saç rengine kumral denir. tenle bağdaştıran da oluyor bu tanımları ama bence saç rengiyle alakalı bir şey ya.

24 ocak 2022 12:42

6. Duygu Özaslan kumraldır

24 ocak 2022 12:46

7. Tam olaraktan? Tam olarak demek istedin heralde

24 ocak 2022 12:50

8. Kumralın skalası geniştir direkt şu kumraldır denemez. Kuaföre gittiğinizde isteyebilirsiniz renk skalası ordan bakarsınız baya bi kumral vardır.

24 ocak 2022 12:55

9. öf @a11 ben ne sormusum sen ne demissin. tamam senin dedigin dogruymus ama eline ne gecti? bari soruma cevap verseydin

24 ocak 2022 12:55

10. siyah saç beyaz tenliler o zaman esmer mi oluyor?

24 ocak 2022 13:32