kurak günler spoiler ?

süslüler selam kurak günleri izledim ancak filmde o gece noluyor açıkça verilmiyor sizce kim suçluydu?

1. Anne akasten açık birakmis pencereyi. Ben öyle anladim. O kadar agir akan bir filmdi ki hızlandırarak izledim, yanlış da anlamis olabilirim o yuzden.

10 aralık 2022 15:06

2. Anne kasten mi açık bırakmış pencereyi nasıl yani?

10 aralık 2022 15:12

3. Ayrıca nasıl internetten buldunuz daha yeni vizyona girdi film.

10 aralık 2022 15:12

4. Ay cok ozur ya dhdbshshs ben tamamen baska bir filmle karistirdim fhshshs olucem gulmekten. Netflix te yilmaz Erdoğan in filmj vardi ya o sandim fbdbdbssb iyi ki anonimim...

10 aralık 2022 15:17

5. Gulmemi durduramiyorum hala...

10 aralık 2022 15:18

6. suçlu avukat bence, bir sahnede savcı gazeteciye (filmdeki adını unuttum) sizce o mu tecavüz etti diyor o da evet diyor, nasıl bu kadar kesin bilebiliyorsun diyor, bence daha önce ona da tecavüz etmişler, adamın yemekte onu anlatışından da belli, her yola gelirdi diyor, ben böyle yorumladım. adam kasabada bu kadar korunan biriyken rapor yönünden onu koruyacak birileri de olabilir, raporlar bu yüzden aleyhine gelmiyor. yaptıysak beraber yaptık diye kendisi diyor zaten, savcının da bir şey yapmış olma şüphesi var ve kendine zarar geleceğini anlayınca soruşturmadan vazgeçmesi de tam bir ikiyüzlülük.

10 aralık 2022 21:50

7. A1 ahshs

Son anonim haklısın özellikle Murat konusunda. şu an ben de ikna oldum. Ama savcı soruşturmadan vazgeçmedi ki, filmin sonundan da bu anlaşılıyordu bence. Hala buradayız, pes etmeyeceğiz gibiydi

10 aralık 2022 22:23

8. bir sahnede hakime senin de örnek vermen gerek demişti, kendisi de kendinden emin olmadığı halde ısrarla ben erken ayrıldım gibi şeyler söyledi, kadın olayı kapamaya çalışınca da ısrar etmedi, son sahneyi daha çok sizden korkmuyoruz demek istedi diye düşündüm ama amacı önceki savcı gibi çıkıp gitmekti bence.

10 aralık 2022 22:30

9. Orada evet korktu örnek vermekten çünkü tam hatırlamıyordu olayları. Ama yine de soruşturmadan vazgeçmedi sonuçta.

10 aralık 2022 22:37