kuru şampuan tavsiyesi

daha önce sadece bir kere tony guy'ın kuru şampuanını denemişliğim var, o zaman hoşuma gitmemişti. şimdi batiste almaya karar verdim, saçlarım aslında gür, hacimli ve kuru ancak son günlerde diplerden yağlanmaya başladı, sık yıkamak istemiyorum çünkü saçlarım zaten yıpranacağı kadar yıprandı. batiste kuru şampuanlara baktım ve çok çeşidi varmış, ben bunlardan hangisini alsam ki? benim saç tipime uygun tavsiyesi olan var mı?

1. ben xxl volume kullanıyorum ama madem gür ve hacimli saçlarınız var o zaman size original olanı tavsiye ederim. çünkü benim kullandığım çeşitlerinden en memnun kaldığım bu ikisi oldu. yalnız kuru şampuan kullansanız da gün sonunda saçı kalıntılardan arındırmak için yine yıkamak gerekiyor. ertesi gün sertleşmiş saçlarımı o şekilde kullanmayı ben sevmiyorum çünkü.

6 temmuz 2016 17:21

2. nil çok teşekkür ederim. iki gün üst üste kullanılmaz öyleyse, çok kararsız kaldım aslında alıp almamak konusunda. belkide isana olanı deneyebilirim bildiğim kadarıyla çok daha ucuz. onun hakkında da pek olumlu şeyler okumadım aslında. en iyisi bugün gidip bir bakayım bunlara.

6 temmuz 2016 17:24

3. rica ederim. 2 gün üst üste kullanmak saç dipleri için iyi olmuyor. isana kullandım evet ucuz bir alternatif ama benim kişisel tercihim batiste den yana.çok fazla beyaz kalıntı bırakıp biraz da kaşıntı yaptı isana bende rahat kullanamadim yani ama denemek isterseniz bir şans verebilirsiniz tabii.

6 temmuz 2016 17:34

4. Cevap veren süslünün yazdıklarına aynen katılıyorum ben de xxl volume olanını kullanıyorum ince telli ve çok gür değil saçlarım çok memnunum fakat siz original olanından memnun kalırsınız diye düşünüyorum bence ucuz alternatif diye başka markalara para vermeyin boşuna bir kere alın en iyisi olsun çünkü zaten aşırı bi yağlanma yokmuş az kullanmanız bile yeter ben benimkini aynı sizin dediğiniz gibi kullanıyorum hafif yağlanmayı alması için çok sık yıkamamak adına 1 senedir benimle hala bitmedi.

Saçınızda kuru şampuan ile uyumayın derim çünkü içinde pudra var neticede yüzünüzde pudrayla uyumak gibi bir şey olur:(

6 temmuz 2016 19:07 6 temmuz 2016 19:08

5. Cevap veren herkese tekrar teşekkürler, orjinal olanını aldım ve kullandım bile gerçekten çok güzel. korktuğum gibi beyaz leke bırakmadı :)

7 temmuz 2016 01:22