kurumsal firmada çalışan süslüler bunaldığınızda nasıl toparlıyorsunuz?

iş arkadaşım işten ayrılacak ve üzerime şimdiden bir sürü iş yıkıldı. iş aktardığı için ve benim yerime bakacak kimse olmadığı için izin de kullanamıyorum ve çok bunaldım nasıl motivasyonumu geri kazanabilirim? işler dağ gibi oldu çalışmak içimden gelmiyor.

1. yerinize sizin amiriniz kimse o bakacak gerekirse ve izninize çıkacaksınız. izin sizin yıllık maaşınızla gelen bir hakkınız, maaş alırken niye alıyorum demiyorsanız, izin de aynısı.

haftalık yapmanız gerekenleri yazın, öncelik sıralaması verin, veremiyorsanız üstünüze sorun şu anda kaldırabileceğimden çok yük var ve önceliklendiremiyorum diye. günü ikiye bölün, sabah mı öğleden sonra mı daha verimliyseniz en zor işi en verimli olduğunuz saatte yapın. teslim tarihlerini esnetmesi için yine amirinizle görüşün. kendi başınıza boğulmayın.

sektör bağımsız söyledim bunu, ekibimin izin alması için her şeyi yapıyorum şu anda.

28 temmuz 13:37

2. Söyleyin yeni eleman alsınlar. Ben bulunduğum yerden bir sene sonra çıkıcam kesin gibi bir şey geçen sene sonu yeni birini aldılar ben gittiğimde ekip hiç zorlanmayacak yeni gelen rahat rahat işi öğrendi kimse zorlanmıyor

28 temmuz 14:22