kurumuş kan lekesini çamaşırlardan nasıl çıkarıyorsunuz?

iç çamaşarıdan bahsetmiyorum. nevresim takımları, yastık kılıfları, kıyafet gibi şeyleri çekmesinden korktuğum için( daha önce çekti) yüksek derece de yıkayamıyorum. sıvı deterjanda denedim yine de çıkmadı.

1. Önce elinizde "soğuk suyla" çitileyin. Sonra leke çıkarıcıyla(gizlinot: Kosla vanish vs) çitileyin, sonra makineye atın.

16 ekim 2021 21:58

2. Süslüm kurumamış olursa kan lekesi çitileme işe yarıyorda kurumuş olanda işe yaramadı yoksa yaptık onu da :(

16 ekim 2021 22:00

3. instagramda bir hesabın soğuk suyun altında buz sürterek çıkardığını görmüştüm sıcak su değil soğuk su çözüyormuş kanı.

16 ekim 2021 22:02

4. Vanish kosla kullanıyorum once lekenin üstünde suda bekletiyorum sonra makinede deterjanla yıkıyorum vanish koslanin on işlem için leke cikaricisi da etkili

16 ekim 2021 22:06

5. selam benim regl donemlerimde mutlaka carsaflara, aleze ve kiyafetlerime kan bulasir nerdeyse 10 senedir sadece ariel dag esintisi sivi deterjani lekenin uzerine dokup makineye atarim max 40ta yikarim camasirlarimi ama iz kalmaz hic mutlaka denemenizi tavsiye ederim

17 ekim 2021 02:24

6. diş macunu