kurutmalı çamaşır makinesi önerisi?

merhaba. evde kedim var ve çamaşır makinemiz çok eskidi. almışken kurutma özellikli çamaşır makinesi almak istiyorum. önerileriniz neler? tek kriterim kurutma/yıkamada a sınıfı olması ve fiyat/performans ürünü olması.

1. Electrolux kullanıyorum 2 seneye yakındır memnunum şimdilik, 10 kg benimki

30 ocak 2023 21:52

2. Ben de lg kullaniyorum 3 senedir yaklasik. O donem cok arastirmistim electrolux, hooverin bir modeli ve lg arasinda kalmistim. Lg bu tarz kompakt makinelerin atasi firma konumunda oldugu icin onda karar kildim. 10.5 kilo yikama 7 kilo kurutma ve a sinifi benimki. Cok dolu olursa cok kirisik cikiyor camasirlar. Kurutma suresi de uzuyor tabi. Onun icin cok doldurmadan ve kalinliklari benzer urunleri kurutmak incelerin gereksiz isiya maruz kalma kalinlarin da kurumama ihtimalini azaltiyor. Ama ben hala her seyi kurutmaya cesaret edemiyorum ceker yipranir vs. Diye. Ic camasiri, havlu ve nevresimlere acimiyorum kalani acelem yoksa anam babam usulu kurutmaya devam. Yer sorunum oldugu icin kompakt bir makine aldim ben yoksa ayri almayi tercih edebilirdim. Evcil hayvan tuyleri icin ayri makinalar daha kullanisli cunku filtreleri var tum toz tuy oraya toplaniyor. Kompakt makinelerde o yok. Kapak ve lastik etrafina birikiyor ve ayri makinelerdeki gibi asiri bir tuy yumagi olmuyor benim gozledigim. Kapak lastigini silmek gerekiyor tabi.

31 ocak 2023 04:18

3. çok sağolun anon2 bu bilgileri öğrendiğim iyi oldu