kurutmalı çamaşır makinesi kullanan ve memnun olan var mı?
kurutmalı çamaşır makinesi arıyorum, internette hastalık aramak gibi herkes bir ton şikayet yazmış ama kurutmalı olmasına çok ihtiyacım var amerikadaki gibi çamaşırhaneler olsa oraya götüreceğim o derece kullanan bilen varsa ne olur yazsın
cevaplar
Ben ayrı kurutma makinesi aldım.cunku ikisi birlikte olanlar çabuk bozuluyor diye duymuştum.(emin değilim).
Zaten kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine kuruyorlar yer sıkıntısı da yaratmıyor.
28 ağustos 2018 18:33
hımmm...teşekkür ederim:)
28 ağustos 2018 18:59
Ben smeg den aldım, ikisi bir arada, iki işide gayet iyi yapıyor, bir sıkıntı yaşamadım. Düşünürseniz eve gidince modelin adını yazabilirim.
28 ağustos 2018 19:08
yazarsanız çok mutlu edersiniz süslü :)
bosch a mutlaka bakacağım teşekkür ederim
28 ağustos 2018 19:57
Süslüm vardım eve ve yazıyorum modeli : WDI14C7
28 ağustos 2018 20:24
iyi araştır birlikte makinelerden alacaksan, biz öğrencilikten kalma makine bozulunca reklamlara aldanıp kurutmalı alalım almışken dedik. ama bir posta çamaşırı yıkaması kurutması hemde 40 derecede 4 saat falan sürüyor. yıkamasında bir sorun yok ama kuruturken her şeyi kırıştırıyordu. sonra gittik mecburen bir de kurutucu aldık. eşim hala dalga geçer. kurutucuyu gayet arçelik en ucuz modelden aldık ama verdiğim her kuruşuna değdi. istersen nemli istersen kurumuş çıkarıyor. ütülemek istediklerimi tam kurutmuyorum işimi çok kolaylıyor. havlular, nevresimleri de tamamen kurutuyorum yumuşacık ve sıcacık çıkıyorlar. ille de birlikte alacağım dersen vestel asla alma ve yıkama + kurutma program sürelerini iyi öğren. o bir saatte yıkar kurutur dedikleri çamaşır miktarı genelde 1-2 kg oluyor ama çakallar onu belirtmiyor.