kutu oyunları önerisi, pahalı kutu oyunlarına alternatif, kutu oyunlarına nereden başlasam?

arkadaşlar merhaba , bizim 4 kişilik br arkadaş grubumuz var. uno falan oynuyoruz. şimdi kutu oyunları alalım dedik. monopoly falan almak mantıklı mı yoksa daha ucuz alternatiflerini gördüm(molitoys , metropol) onlardan mı almayım? güzel oyun önerileriniz varsa onları da önerirseniz çok sevinirim. tek seferlik oynamalık cinayet çözme, dedektif oyunları falan gördüm. eğlenceli gözüküyor.

1. Muchkin öneririm :)

Bir de, çoğu çok pahalı ama youtube'da birçok kutu oyununun evde nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi var. Bir kere hazırlayıp, çok kere oynayabilirsiniz:)

9 şubat 2024 14:54

2. Catan, sushi go, cascadia, kuzey kaşifleri, munchkin süper oyunlar. En sevdiğim cascadia...

9 şubat 2024 14:56

3. Can sungur ve yakın evren kanalına bakabilirsin süslü her hafta farklı bir kutu oyunu oynuyorlar

9 şubat 2024 15:45

4. Süslü biz monopoly oynuyoruz yıllardır ve muadili falan da oynadık ama aynı tadı vermiyor. Bendeki monopoly Türkiye baya eğlenceli. Dolaptan letgodan falan temiz 2. El bulabilirsin bence 2. Ele de bi şans verin.

Tabu da efsane bu arada. Çakması da aşağı yukarı aynı.

Jenganın orijinaline boşuna para vermeyin muadiller yeterli oluyor.

Scrabble da baya keyifli oyun muadili oynamadım ama orijinaline değer bence

9 şubat 2024 18:03