kuzenim bu yüzden intihar etmiş olabilir mi?

selam süslüler. benim tam 20 sene önce daha 14 yaşındayken en sevdiğim erkek kuzenim kendini asarak intihar etti :/ aramızda 2 yaş vardı. neyse o zamanlar vefat edince onun bir şiir kitabını almıştım odasından anı kalsın bende diye. çocukken okuyordum kitabı ama sanırım dikkatimi çekmemiş. biraz önce temizlik yaparken kitabı gördüm tekrar bir bakayım dedim ağladım falan bir şey dikkatimi çekti. kitapta bir erkek ismi var kalpler koymuş seni çok seviyorum falan yazmış. ama bu ismi kadınlar da kullanıyor sanırım. isim sercan. kitabın her yerinde kalpler var her yerinde seni seviyorum sercan yazıyor. kuzenim çok tatlı o yaşta bile çok nazik çok sevgi dolu bir çocuktu.  şimdi bunu görünce acaba diyorum kendi cinsine aşık oldu diye kendisini suçlu hissedip intihar etmiş olabilir mi :/ bu nasıl soru biz nereden bilelim derseniz haklısınız ama dedim ya 20 sene oldu ve neden intihar ettiğini hala bilmiyoruz. bu kadar zaman geçmesine rağmen onu hala çok özlüyorum nedenini anlamaya çalışıyorum sadece.

1. olabilir neden olmasın

11 haziran 2024 13:17

2. Okulunun ismini biliyorum da nasıl bulacağım ki süslü

11 haziran 2024 13:19

3. sercan kadında hiç duymadım.

okulu da yani bulursun zor değil, ailesine falan sor, sen de çok küçük değilmişsin sonuçta

11 haziran 2024 13:20

4. Sercan isminde kadın duydum ben kadın olması da imkansız değil.

11 haziran 2024 13:29

5. Sercan isimli 2 kadın tanıyorum. İntiharın nedeni herşey olabilir ss, sadece o isme bağlamak olmaz, erkek de olabilir ya da psikolojik çok daha ciddi sorunları da olabilir, anlık bir durum olabilir, intihar edenler bunun nedeninin bilinmesini ister, not bırakır, mektup yazar, mesaj atar. Böyle birşey var mı? Belki ailesi size söylemedi ama var belki de yok, ama yoksa da ası intiharları hep çok şüphelidir

11 haziran 2024 13:31

6. Olabilir tabii ama 20 sene sonra çocuğun özelini deşip bakın aslında bu yüzden intihar etmiş olabilir dedirtmek doğru değil. Bunu öğrenmek senin ya da ailesinin hayatında bir şeyi değiştirmeyecek sadece ihtimaller üzerine arkasından konuşup duracaksınız. Cinayet olsa hadi aydınlatılsın.

11 haziran 2024 13:32

7. Ofiste tam karşımdaki odadaki kadının adı da Sercan ve 36-37 yaşında.

11 haziran 2024 14:00

8. Süslü kaybınız için üzgünüm ama şu an yaptığınız bu dedektifcilik hiç hoş değil. Biraz empati yapma yeteneğin varsa anlarsın yazdığımı.

11 haziran 2024 14:03

9. Bizim okulun sene sene butun yilliklari online olarak okulun sitesinde var mesela. Arastirirsaniz bulabilirsiniz veya ortak arkadaslarin instagramlarindan bulunabilir isim isim arayarak ama illa okul olmak zorunda degil tabii. Dershane olur, mahalleden olabilir vs

11 haziran 2024 14:08

10. A6 süslüm kitabı aldığımda ben 12 yaşındaydım sonra sürekli görüp üzülmemek için kaldırmıştım. Temizlik yaparken yeniden gördüm o zamanlar gerçekten hiç ama hiç dikkatimi çekmemişti.

A8 süslüm evet siz de çok haklısınız ama bir neden arıyorum sanırım. Cinayet şüphesi yok savcılık falan gelmişti ailesiyle falan da görüşüldü hiçbir mektup bir yazı falan da yok ne yazık ki. Sanırım neden aramamak lazım haklısınız.

11 haziran 2024 14:10