kuzey pazarlama'dan kedi maması alan oldu mu? orijinal midir bunu nasıl anlayacağım? sorun yaşar mıyım?

trendyol gibi e ticaret sitelerinde çok popüler bir satıcı olsa da emin olamadım süslüler ürünleri orijinal midir nasıl anlayacağım? kedi mamalarında çok sahtecilik döndüğü için endişelendim. kedime brit premium mama kullanıyorum başka hiçbir şey yemiyor her yerde çok pahalı ve artık stok yok brit care bulmak kolay olsa da premium serisi zor bulunuyor. burada daha uygun ve sktsi uzak bir tarih söylediklerine göre. kendi sitesinden alacağım başıma bir şey gelir mi?

1. Ben çok sık alışveriş yapıyorum, bir sirun yaşamadım ama hep kum aldım sanırım. Mamalarin da sahte olduğunu düşünmüyorum.

21 kasım 2022 11:09

2. Çok teşekkürler süslüm umarım sorun yaşamam piyasanın neredeyse 200 tl altı olunca insan şüpheleniyor 😬

21 kasım 2022 11:17

3. Ben de aldım bu yaz ordan süslü, hem sürekli kullandığımızı orda bulup almıştım bi de fiyatı uygun diye demek için 2küçük paket almıştım hiç birinde sorun ya da şüpheye düşürecek bişey yoktu

21 kasım 2022 12:08