kyk'ya kettle nasıl sokabilirim?

güvenlikler girişte valizleri tek tek açıp kontrol ederler mi? kıyafetlerimin altına sokmayı düşünüyorum ama valizi açtırırlarsa birkaç kurcalamaya bulurlar büyük bir şey sonuçta. bunu sokmanın bi yolu yordamı var mıdır süslüler? siz nasıl geçirdiniz?

1. Önce siz yerleşin sonradan sokun sokacağınızı

16 eylül 2021 21:24

2. yerleşme engamesinde birçok öğrenciyle muhatap olacakları için benim kettle araya kaynar diye düşünüyorum. girerken soktum soktum sonrası zor

16 eylül 2021 21:28

3. Her girişte kontrol etmiyolar mı ya ben öyle hatılıyorum arkadaşımdan. Sırt çantasını açıp bakıyolardı.

16 eylül 2021 21:29

4. Aynen onu demeye geldim. Bi girin , yerleşin,  soluklanın. Bir alışverişiniz esnasında alırsınız poşetlere de bakmıyor ya bu güvenlikler:) belki oda arkadaşlarınız getirmiştir birlikte kullanırsınız.

16 eylül 2021 21:29

5. @4 banyo dolaplarını açıp kontrol ediyorlar mı? ketılı fişe banyoda takarım diye düşünüyorum ani bi baskında banyo dolabına soksam yakalanır mıyım?

16 eylül 2021 21:35

6. Yakalanınca alıp gidiyorlar zaten koridorun bir ucundan duyuluyor geldikleri 3 yıl kaldım bi kez oldu. Onu da aşağıda bir yere koydular temizlikçi ablalara yalvar yakar aldık. Anlıyorum paranız boşa gitmesin diye ısrarla soruyorsunuz belki ama bunlar da öğrenciliğin şanındandır. Kettle alınsa bile insan bir yolunu buluyor.

16 eylül 2021 21:45

7. Valla girislerde bizim valizleri actirip bakiyolardi gayet. Normal bi zamanda sokmani oneririm, her gun her gun bakmiyolar cunku ama valizlere bakiyolardi bizde. Kullanmayi da aksam yapmani tavsiye ederim kapiyi kilitlersiniz, kettlei da isin bitince hemen kaldirir kapiyi acarsin. Acil bi sey olmadikca aksam zaten odaya da cikmazlar.

16 eylül 2021 21:51

8. ketılı evden götürüyorum para vermedim. annem çeyizi için almış manevi yönü yüksek evden bir parça olsun yanımda istiyorum. o yüzden bu kadar sordum süslü

16 eylül 2021 21:58

9. Bu kadar şeyle bogusacagina kantinden sicak su da alabilirsin...50 kuruştu ben kalirken

16 eylül 2021 22:00

10. Manevi yönü yüksek eşyalarınızı ilk etapta yanınıza almayın bence. Süslünün dediği çok doğru tuvalet çok riskli bir ortam ve kettleyi ısrarla istememelerinin sebebi olmalı. Ütü, düzleştiri vs için asla böyle şeyler yaşamadık. Valizlere bakıldığını ilk kez burada duydum ben.

16 eylül 2021 22:03