İibf okumayın demeye geldim
Bilkent, bogazici, koc, odtu veya sabanci disinda isletme yazmanizi onermem.
işletme mezunu olarak söylüyorum. iş yok. işletme okumak zaman kaybı.
ama yettiniz artık iibf okumayınmış oldu al tercih listesini sen yap kızın yerine insanlar iyice sapıttı. onu yazma bunu okuma ya ne yapsın istersin? marmara işletmenin kampüsü taşındı en son süslü biliyorsundur belki mesela bir de türkçe işletme herhalde dediğin okul kötü değil bölüm de aynı şekilde imkanları da iyidir yeditepe yerine ben marmara derim ama karar senin.
Ne alaka ? Bu okul takıntınızdan gına geldi gerçekten. Arkadaşım kocaeli işletmeden mezun gayet de güzel bir işi var. Kuzenim marmara işletme okudu yabancı bir firmada çalışıyor. Gene almanya da yüksek yapıp çalışan tanıyorum . Buna rağmen nasıl surda okumayan okumasın yazıyorsunuz anlamıyorum. iibf okunmasinmis oldu canım sana soracaz
Birilerini fena triggerlamisim. Arkadaslar sakin olun ben de isletme okuyorum ahahahaha cay icin hararetiniz gitsin bu ne ya :d
anonim 6 bölümün nedir bilmem ama eğer mezun olunca bellir bir hedefi yoksa, işi hazır değilse işletme mezunu olmak diğer bölümlere göre fazlasıyla iş bulmak bakımından zorlayıcıdır. bilgi sahibi değilseniz, çemkirmeyin.
Off bogazici isletmede derdimizi ingilizce anlatıyoruz, alışkanlık işte :((
gayet de bilgi sahibiyim merak etme. bölümüm olduğu bitirip iş bulup gayet de çalışıp çabalayıp bir yere gelmiş biri olarak yazıyorum. elbette kimse size altın tepside iş sunmuyor bugüne kadar birçok şey yaşadım. kolay mıydı tabii ki değildi. ama kimseye bunu okuma onu yazma diyecek kadar hadsiz yorum yapmadım. aksine destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar. işletme okuyup iş bulamazsın diyenlere gayet de bulunur ediyorum. başta zor şartlara uyum sağlarsınız istemediğiniz yerde bir başlangıç yaparsınız ama sonucunda siz kazanırsınız.
ben gelir durumu ile alakalı cevap vermeye geldim süslü, özel üniversiteler dizilerde görünen gibi değil aşırı saçma bu düşünce. her kesimden insan var eğer çok zengin kesimle takılırsan tabi feriha olursun. ister istemez yetişemezsin onların hayatına. ama gayet de gelir düzeyi düşük insanlar var özelde. bir sürü de imkanı var, üniversite içinde çalışma şansı var yemek bursu var vs vs. zenginsen özele git fakirsen devlet olayı yok yani.