lütfen bilenler cevaplasın academia.edu sitesinde profili olanlara profillerine biri baktığında bildirim mi gidiyor?

googledan birini stalklarken academia.edu hesabıda çıktı ve ben bu hesaba tıkladım ama benim bu siteye üyeliğim yok ve tam hatırlamamakla birlikte herhangi bir makale okumadım bildirim gitmiş midir lütfen bilenler cevap yazsın

1. evet .hangi şehir veya ülkeden girdiğiniz , hangi makaleye baktığınızın bilgisi gidiyor. ama isim bilgisi çıkmıyor üyelik ile bakmadığınız için. ben bu şekilde biliyorum .

29 mart 2019 00:00

2. Peki süslü makale okumadıysam sadece profilini girdiysem yine de bildirim gidiyor mu

29 mart 2019 00:04

3. Yaşadığınız şehirde tanıdığı tek siz değilseniz takmayın kafaya süslü

29 mart 2019 00:06

4. Süslü bilmiyorum ama başka tanıdığı olduğunu sanmıyorum üstelik bir kaç kere baktım burdan

29 mart 2019 00:14

5. şimdi baktım da onda sadece "profil" şeklinde bir ibare çıkıyor. ama bence panik yapmayın çünkü akademik bir yer olduğu için herhangi biri de bakmış olabilir. çok ucu açık bir durum yani.

29 mart 2019 00:19

6. Profil bildirimi gittiğinde de şehir yazıyor yani süslü çok teşekkür ederim ya baktığın için

29 mart 2019 00:24

7. evet süslü kendi hesabıma açıp baktım yazıyordu. rica ederim :)

29 mart 2019 00:24