labioplasti ameliyatı olan var mı?

anlatacaklarımdan iğrenenler okumayabilir, baştan uyarayım. :) bilmeyenler için genital organın dudaklarına yapılan müdahale, estetik. 20 yaşındayım, vajinamın görünüşünden aşırı rahatsızım. iç dudakları dışa sarkık ve koyu renkte. popo ve vajinamın birleşim yerinde bile küçük bir parça var. diğerlerinden ayrı olarak. sırf bu görüntü yüzünden lazere gitmek istemiyorum. özgüvenimi aşırı etkiliyor. sorum bu ameliyatı olanlara. ankarada tahmini ne kadara ameliyat olabilirim? sıkıntılı bir işlem oldu mu, ameliyat anında ve sonrası için? memnun musunuz? ve şuan çalışmıyorum. korona bittikten sonra muhtemelen bir işe gireceğim, sizce verilecek paraya değer mi?

1. Süslü bu ameliyatı hiç duymamıştım ama benim vajinam da aynı şekilde. Biraz ayıp olacak ama bir arkadaşımın sevgilisi bu şekilde olan vajinaların erkeklere daha çok zevk aldırdığını iddia etmiş

4 nisan 2020 23:34

2. Süslüm ben de öyle bir şey duymuştum ama net bilmiyorum doğrudur. :d bu ameliyatı ilk araştırdığımda sevgilime söyledim. Hayır ameliyatlık bir şey yok falan demişti. ama ilki benim kıyaslama yapamaz o yüzden bu bir kanıt sayılmaz.:d öyleyse bile kafama koydum bunu aşırı rahatsız oluyorum.

4 nisan 2020 23:38

3. ben ameliyat olmadım sorunun muhattabı değilim aslında ama aynı durumdayım ve aynı sebepten lazere gitmeyi yıllarca erteledim, sonunda gittiğimde neredeyse kadından özür dilemeye hazırdım iğrenç görünüyorum diye hsbxdns ama en ufak bir mimik oynaması bile olmadı kadında valla o kadar normal karşıladı ki geçen yıllarıma yandım :d neyse ameliyat olmadım dediğim gibi ama araştırmıştım ve sonrasında hissizlik sorunu yaşayanlar var ve iyileşme süreci zor olabiliyormuş malum otururken kalkarken sıkıntılı bir bölge. eğer aşırı bir sarkma yoksa (birkaç santim falan) bence çok takmamaya çalışın, sandığımızdan çok daha normal ve yaygın bir durum.

4 nisan 2020 23:56

4. Cevabın için teşekkürler süslüm, özgüveninden dolayı da tebrik ediyorum seni. :d 1cm kadardır belki sarkma fazlası yoktur. Rengi koyu olduğu için ekstra çirkin görünüyor gözüme. Takıldığım noktalardan biri de buydu zaten, sonrasında bir sıkıntı olacaksa çok gerekli bir ameliyat değil sonuçta. Olmazsa virüs biterse eğer bir doktorla görüşüp detaylı bilgi alır ona göre karar veririm. Araştırdığımda da ne kadar yaygın olduğunu fark ettim aslında. :d

5 nisan 2020 00:00

5. süslü fikrim yok ama hangi vajina güzek allaşkına. çok gençsin böyle bi şeye takılmaman gerek bence. porno izliyo musun bilmiyorum ama oradan da görebilirsin çoğu vajinanın estetik olmadığını. zannetmiyorum erkeklerin de oradan estetik olmasını beklediğini. benim sevgilim de söylüyor estetik bi organ olduğunu düşünmediğini. ama geneli bu yani herkesinki güzel seninki çirkin değil :) takma bu yüzden ben de takmıyorum. bi de burda biri yazmıştı eskiden bu ameliyatı olan. his kaybı olmuş ve acısı günlerce geçmemiş falan çok korkunçtu. kısacası değmez ama sen bilirsin :)

5 nisan 2020 00:00

6. A4 süslüm iç dudaklara egzersiz etki eder mi? Dış kısımda bir sıkıntı yok çünkü. Ameliyat 45 dakika 1 saat kadar sürüyor yazmışlar. Hep doktorların kendi sitelerinden okuduğum için birebir yaşamış birinden bilgi almak istedim. :)

5 nisan 2020 00:01

7. (link: https://vaginacontest.com/vote burdan bakabilirsin değişik vajinalara +18)

5 nisan 2020 00:02

8. Bana da çok estetik gelmiyor ama böyle olunca ekstra gözüme batıyor. Az önce de yazdığım gibi sevgilim bir sıkıntı olmadığını söyledi. Erkekler şeklini çok önemsemiyor. Bazen karşıma ayna koyup dakikalarca inceliyorum iyice soğuyorum kendimden. :d his kaybı mevzusu beni korkuttu biraz...

5 nisan 2020 00:04

9. A5 çok teşekkürlerr abaza amcalar gibi Google araması yapmaktan kurtardın beni ahahsh bakıyorum benimkinden kötüsü geliyor, yok ya bundan iyiyim ameliyat gereksiz diyorum. Derli toplu denk geliyor kesip atıcam şunu aşırı çirkin diyorum. İyice dengem bozuldu ahsjxhs

5 nisan 2020 00:10

10. Suslu bende de renk sorunu var. Koyulasma oldu o bölgede. Ama cidden vulva ve de onun içi bence genel olarak çirkin. Yani cinsiyetine bağımsız söylüyorum bunu. Erkekte bu organ olsa gene çirkin derdim. O yuzden yapcak bir şey yok diye dusunuyorum. Kabul edersek cidden daha mutlu oluruz. İnsanlar pornolarda Vulvalarin idealize edilmiş olduğunu söylüyor. Ama bana onlar da oldukca çirkin geliyor. Belirli bir form yok, o bölgede deri bile yok ve çeşitli et parçaları. Yani olayın doğası bu belki de. Hepimizdeki sürüm bu olduğu için artık normal geliyor.

5 nisan 2020 00:13