lacivert saten elbise için göz makyajı önerisi?
herkese merhaba. dört ay sonra isteme ve söz törenim olacak evde. (link: https://www.katescloset.com.au/issa-london-blue-wrap-dress.html şuna benzer bir elbise giyeceğim). aynı markanın benzer bir modeli, rengi aynı, lacivert saten, parlak. makyajımı kendim yapacağım. nasıl bir makyaj yapacağıma karar veremiyorum. çünkü ben sarı alt tonlu beyaz tenliyim. ama bu elbise lacivert. elbisenin rengini de çok beğeniyorum. ama tahmin edeceğiniz gibi soğuk tonlarda makyaj bana yakışmıyor. bu arada bahsettiğim temel olarak göz makyajı. çünkü her zaman kullandığım pembe allık ve ruju kullanmayı düşünüyorum. yani size nasıl bir göz makyajı yapabileceğimi sormak istiyorum, hem bu elbiseye hem de tenime yakışacak şekilde. soğuk ya da sıcak tonlarda önerilere açığım. evde ve akşam olacağını da göz önünde bulundurursak sanırım ışıltı katabilirim. şimdi, size elimdeki far paletlerini yazacağım, sizden de önerilerinizi bekliyorum. elimdeki ürünleri kullanmayı tercih ederim, çünkü fazla makyaj yapmıyorum, kullanmayacağım bir şey almak istemem. özellikle far rengi önerisi bekliyorum, mesela şu renk şurada, şu renk burada gibi. siz ne yapardınız? elimde pek çok göz kalemi var: lacivert, kahverengi, mor, siyah, simli siyah, ten rengi, beyaz... bir de bobbi brown gel eyeliner'ım var siyah. baz olarak ud eden var elimde. kirpik de takacağım. ama çok ağır bir makyaj yapmak da istemiyorum. elimdeki farlar şunlar:
1. (link: https://www.amazon.com/kanebo-coffret-beauty-curve-eyeshadow/dp/b00gloltt0 kanebo coffret d'or eyeshadow 03)
2. (link: https://www.sears.com/clinique-colour-surge-eye-shadow-stay-matte-602/p-spm6089747401 clinique sable matte eyeshadow)
3. (link: http://modagak.blogspot.com/2015/12/new-york-color-individual-eyes-944.html nyc individual eyes beige nudes)
4. (link: https://www.temptalia.com/product/lancome-16-shadow-liner-palette/audacity-in-paris/ lancome audacity in paris palette)
5. (link: https://www.depop.com/products/no7-stayperfect-eye-shadow-i/ no7 taupe eyeshadow)
6. (link: https://www.bloomcircle.com/sephora-collection-colorful-mono-eyeshadow-warm-sand-77.html sephora mono eyeshadow warm sand)
çok uzun yazmışım, sabrınız için teşekkürler.