laz kızı hayriyi paketledi gördünüz mü?

ambaşlığın cezası ağır oldu

1. Yani bu adamın pussy sevdası nasıl ifade edilir bilemedim

8 haziran 2023 23:58

2. Kadın zaten lanetin teki. Sahibine geri dönmesini beklemiştim karakola giderek beni şaşırttı

9 haziran 2023 00:03

3. Evett nasıl hoşuna gidiyordu artık nalana kanat gererim türkan zaten elimde ama nalan beni tamamen unutursa bozulurum falan. Gelmiş geçmiş ennnn gevşek dizi karakteri hayri :( adam helal olsun rolünü iyi yapıyor nasıl nefret ettim. Haftaya da finalmiş olayların bu kadar hızlı gelişmesini beklemiyodum sedatla yine bir olmuşlar sanırım kitsbs göre bi final değil bu

Laz kızı da keşke hayriye neden az sonra öleceğini açıklayıp öldürseydi de bilseydi sebebini ağzından türkan.... kelimesi dökülüverdi sıkışınca hemen karın dimi pislij

9 haziran 2023 00:22

4. A1 bu arada yazdığını şimdi okudum hahaha bu laz kızı güzellik merkezi açıcam demiş sevgilisi olan adama ve tabiki başaramamış :d

9 haziran 2023 00:23

5. Valla hayri gavat ok ama o Nalan mıymıntısıyla nasıl ömür geçerdi Allah aşkına adam da kendine göre birini bulmuştu aslında. Bence Sedat şerefisizi bile iki terapiyle melek olduysa hayri de olsaydı o zaman. Herkesin hayatı kaydı hoop başa döndük Sedat denen zengin piç sapığı yine kazandı

9 haziran 2023 01:39

6. Ayrıca finalde görüldüğü üzere zenginler bebekleriyle mutlu mesut. Türkanın gariban kızlarını o travmalarıyla kim bilir nasıl hayatlar bekliyor peeehh

9 haziran 2023 01:42

7. Fragmanda sedatın bebekle girdiği sahnede Türkan ve kızları da var, hatta Türkan başını açmış.

9 haziran 2023 01:59

8. zaten türkana sahip çıkıyormuş nalan kitaba göre. benim anlamadıgım da şu madem sedatla tekrar deneyecktin hayrinin evli oldugunu ögrendiğinde deneseydin ya. kadın da kocasından boşanmasaydı gerçi boşanması türkanın hayrına yoksa o laz kızı değil maz kızı bulurdu yine

9 haziran 2023 09:32

9. hayrinin nalana yaptığı gerçek hayatta o kadar çok yaşanan bir şey ki. nalan çok uç bir örnek ama şöyle söyleyeyim: hayatı boyunca hiçbir şeyi eksik olmasa da başta ailesi tarafından sevgi görmemiş, kendisini hiç değerli hissetmemiş, kendisini sevmeyi öğrenememiş ürkek kadınlar var (erkekler de var) ve bu kadınların karşısına bir gün böyle bencil, doyumsuz bir adam çıkıyor. kadındaki o eksikliği görüyor. ilgi, sevgi, senin için yeri gelir ölürüm seviyesinde bir güven veriyorlar. bu kadın da aşık oluyor, kaptırıyor kendisini. e çocukluğundan beri kendisini değersiz hissetmiş, sevilmiyor hissetmiş. biri gelip ona bu eksiklikleri unutturunca o erkek birden peygamber gibi bir şey oluyor sizin için. işte erkekler de bu hakimiyeti ele aldıkları an başlıyorlar şova. kısıtlama, aldatma, kötü davranma, terketme sonra geri dönme hepsinin sonunda ama gülüm ben sen öl de ölürüm tripleri. bunların hepsi yaşanıyor. sorun şu ki, bu hayriler senin aşkından ölüp bitiyor gibi görünüyor ama işin aslında sadece kendsini düşünüyor. senin mutluluğun, iyiliğin umurunda değil. o farklı tatminlerin peşinde.

9 haziran 2023 15:38

10. Hikaye aslında Nalan-Hayri 7 yılın sonunda Laz kızı geliyor ve 2 yıl sonra hayri'yi dördüncü kadınıb evinin önünde öldürüyor diye bir şey duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum, kitabı okumadım.

Nalan çok bayık, Laz kızı psikopat... Türkan oynayan oyuncu kimdi diyordum fi ada çıktı. Ulan Smk ne adamdı oldum bi an.

Bence hayri'nin sonu parasız ve kadınsız kalmak, sürüne sürüne ölmek olmalıydı.

9 haziran 2023 17:09