lazer sonrası ter kokusu değişimi

merhaba sevgili süslüler, diode lazer epilasyon yaptırıyorum ve 4. seansımı bitirdim. tüylerin yok olması konusunda hergangi bir sorunum yok, çok memnunum ancak ter kokusu sorunum başladı. ilginç gelecek ama lazerden önce terlesem dahi kokmayan bir insandım. terim kokmuyordu yani. sanırım çok su tükettiğimden. neyse uzatmayayım... lazer sonrası ter kokusu sorunuyla tanıştım ve her gün mutlaka ıslak bir şekilde dezanfekte ediyorum. deodorant fayda etmiyor. yine kokuyor. uygulamayı yapan uzmana sordum ancak ilk kez böyle bir reaksiyon duyduğunu söyledi. yaşayan var mı? geçici bir durum mu? çözümünü bulan? şimdiden teşekkür ederim.

1. Ben yaşamadım. Gün içinde yediklerimiz bile ter kokusunu etkiliyor diye okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama belki yedikleriniz yüzündendir. Ya da terleten kumaştan giysiler giyiyorsunuzdur fark etmeden.

22 mart 2016 01:53

2. Kol altima lazer yaptırdıktan sonra ayni sorunu bende yaşamaya başladım hatta acaba baska bir sebepten mi lazerden degildir herhalde diye arkadaslarima sordum. Gercekten hic ter kokmayan bir insanken gun icinde iki defa roll on kullanacak kadar takintili bir hale geldim. Nedenini bilen varsa ben de aydinlanacagim.

22 mart 2016 01:55

3. bununla ilgili birçok yorum okuduğum için ben de lazerden vazgeçmiş biriyim. sanırım ter bezlerine etki ediyor lazer.

22 mart 2016 02:31

4. Ben de aynı sorunu yaşayan birisiyim

22 mart 2016 13:56

5. evet olası bir sorun bu. koltuk altlarına botox yaptırılabiliyor aşırı terleme durumunda.

22 mart 2016 14:00

6. Ayni sorunu ben de yasadigim icin lazeri birakip igneliye gecmistim. Lazeri birakinca o koku gidiyor kalici degil korkmayin

22 mart 2016 21:36