lazerden önce genital bölgeyi jiletlemek/ tüy dökücü krem kullanmak ?

süslüler genital bölgeme lazer yaptırıyorum öncesinde jiletle temizlememi istiyorlar. 2 kere gittim ikisinde de özellikle iç dudak bölgesini iyi alamadığımı o yüzden lazerin oralarda işe yaramayacağını söyledi. ben de jiletle yeteri kadar alamıyorum dedim, o zaman tüy dökücü krem kullan dediler. öneriniz var mı hem tüy dökücü krem olarak ya da jiletle o bölgeleri daha iyi almama yarayacak şekilde?

1. Jiletle duştan sonra bir kaba su koyarak ayna karşısında alabilirsiniz.(tabi küçük bir alansa)

16 şubat 2020 22:52

2. DüZenli lazere giden biri olarak hayatımda hiç jilet kullanmadım,hep hassas ciltler için olan tüy dökücü krem kullanıyorum ve yumuşaşık alıyor,lazerin göremedi bir bölge olmadı hiç,tavsiyem jiletten cilt sağlığınız için uzak durun,lazer için de en etkili epilasyon biçimi tüt dökücü kremdir,özellik iç genital popo çevresini en iyi krem temizler,jilet bu bölge için çok çok çok tehlikeli çok yoğun Kılcal damar bölgesidir.

16 şubat 2020 23:03

3. Teşekkür ederim haklısınız jiletle kalitesiz bir jilet olmamasına rağmen her yerimi kestim sürekli engel olamıyorum beceremedim bir türlü

16 şubat 2020 23:38