lazere gittiğim uerde cihazın üstüne hybrid alexandrite lazer yazıyor bu orijinaldir değil mi?

süslüler selam güzellik merkezlerinde alexandrite diye buz lazer falan yapıyorlarmış benim gittiğim yerde makinenin üzerinde "hybrid alexandrite lazer" yazıyor altında da siemens yazıyor cihaz orijinaldir değil mi

1. Güzellik merkezinde nadiren fda onaylı orijinal buz lazer olur. İlla merak ediyorsanız internette buzlazer sitesine girin, orada orijinal buz lazer kullanan merkezler- çoğunlukla klinik oluyor - yazar.

Orijinal fda onaylı cihazlar çoook pahalı. Güzellik merkezleri almaz onları. İkinci el vs alsa da bakımını yaptırmaz- çünkü pahalı- bakım olmayınca da işe yaramaz.

Hybrid olarak inmode' un ki fda onaylıdır alexandrite ve diode atışını aynı cihazda yapan bir makinesi var. Dediğinizi hiç duymadım. Robotx' dir o. Türk mühendisler geliştirmiş diyorlar ve fda onayı da yok. Siemensin böyle bir ürünü de yok. Olsa olsa " powered by siemens" dir o. Yani elektrik aksamları, kabloları Siemens marka kullanılmıştır. Pazarlama stratejisi yani :)

Öyle cihazlara güvenmeyin.

16 aralık 2023 19:47