lcw online iade nasıl oluyor? ?

aldığım kazağın kalitesini beğenmedim iade seçeneğine bakınca sadece yanlış ürün teslim edilmesiyle ilgili bir kısım var. bu şekilde nasıl iade edeceğim süslüler fikir verir misiniz?

1. baska bir tarayıcıdan dene istersen iade et sekmesine tıklayınca birden fazla secenek cıkması gerekiyor.

2 şubat 2022 19:34

2. Süslüler kargonun içinden ne iade formu çıktı ne de fatura. Sadece kargo kutusunun üzerine marka adı adım vs yazan bir kağıt yapıştırmışlar. Bir mağazadan şansımı deneyim o zaman teşekkürler.

2 şubat 2022 19:55

3. mail adresine e-arşiv faturası düşmüştür istersen onu yazdır. zaten online olarak da iade seçeneğini tıklayacaksın, oradaki sebebi faturana da eklersin.

2 şubat 2022 21:41

4. Süslü sistemde daha taşıma durumunda göründüğü için iade seçeneği çıkmamış yeni güncellediler aldım sonunda teşekkürler

2 şubat 2022 21:47

5. Süslü vaktin varsa evine en yakın lcwye git, online alışveriş iadesi yapmak istiyorum de, çoooook daha kolay. Önceden kasadan baya normal iade gibi yapıyorlardı, uğraştırıyodu biraz. Ama şimdi görevli seni mağazadaki en yakın sistem bilgisayarına alıyo. Sipariş kodunu söylüyorsun. Sonra ürünleri dıt dıt okutuyo ikişer kez. En geç 5 dk içinde haydi yallah jfjfjfjf

Bu arada fatura için çıktı almaya falan asla gerek yokmuş, ben salak gibi onlara kolaylık olsun diye sürekli yazıcıdan çıktı alıyodum paketten çıkmayınca. Telden de açsan kağıttan da göstersen tek lazım olan şey sipariş numarası. Lcwnin uygulamasında siparişlerime tıkla, orada üstte faturayı indir seçeneğine tıkla. Hemen teline iniyo e-faturan. Orda da yazıyo sağ üstte sipariş no.

Lcw bu yeni bilgisayarlı iade sistemine geçince paranın iadesi de çok daha hızlı yatmaya başladı. Eskiden en az 2 gün sürerdi şimdi yatırdığın gibi para geliyo, ertesi sabah hesabına geçmiş oluyo kesin olarak. Eğer lcw mağazaları evine çok uzak değilse kargoyla iadeye hiç gerek kalmıyo bu yeni kolaylık sayesinde.

3 şubat 2022 02:46