lena nasil bir isim sizce susluler?

yurtdisinda yasiyoruz hem telaffuzu kolay hemde anlami guzel. farkli anlamlari var. gun isigi, guzel kiz, naif vs. ne dusunuyorsunuz susluler? cok zorlama gibi duruyor mu? alina da hosumuza gitti. arada kaldik biraz

1. Çok zorlama duruyor evet Alina da kötü. Yeni nesil isimler hep kedi köpek ismi gibi geliyor bana. Şimdi baktım İbranice'de Magdalalı Kadın, Arapça'da bizim için, bizden biri. Yunanca'da ise günışığı  anlamına gelir yazıyor. Zorlamanın da zorlaması

11 mayıs 2023 13:34

2. Bence güzel hele ki yurt dışındaysanız, hem yunanca gem de arapça farklı anlamları var diye biliyorum

11 mayıs 2023 13:34

3. Yurtdisinda yasayinca etnik kimliginiz falan mi degisiyor neden yabanci isim koymak zorunda hissediyorsunuz kendinizi? Ben de yurtdisinda yasiyorum ve cocuklarina yabanci isim veren turk aileler gordugumde avrupalilara yaranmak icin fazla kasan biri imaji veriyor dogruyu soylemek gerekirse.

Ve evet zorlama

11 mayıs 2023 13:42

4. Çocuğa yabancı isim vermek yerine kulağa Avrupai gelen Türkçe isimler bulabilirsiniz

11 mayıs 2023 13:46

5. bence müthiş bir isim ayrıca anlamlı da eurovisionda mangaya basıp geçerek 1. olan queenin ismi. konulabilir

11 mayıs 2023 13:51

6. gayet güzel. kaynanası istiyo diyo oğluna muhammed enes ismini koyan tiplerden tavsiye olmana gerek yok cnm

11 mayıs 2023 14:12

7. kaynanam istiyo diye çocuğuma muhammed enes ismini koyanlardan değilim, yurtdışında yaşıyorum, eşim yabancı. sanırım ben tavsiye verebilirim.

çook zorlama ve kasıntı. gerçekten avrupalı-beyaz görünmeye çalışma ve kendi kimliğinden utanmayı çağrıştırıyor bana böyle isimler.

11 mayıs 2023 14:25

8. Berbat bir fikir.

11 mayıs 2023 15:14

9. Almanya'da b.ku çıkmış bi isim. Tam bir Emma, tam bir mia gibi.

11 mayıs 2023 20:39

10. Yandaş fermanın hakkından gelen ustaya atıf