lezbiyenlikte aktif veya pasif olmak?

gay cinselliğinde ne anlama geldiğini biliyorum tamam ama iki kadının cinsel ilişkisinde bu kavramlar neyi ifade ediyor, aktif şunu yapar yapmaz veya pasif bunu yapar gibi çizgiler mi var? açıklayabilir misiniz? bilhassa biseksüel ve lezbiyen üyeler ayrıntılı yazarsa sevinirim.

1. Bu chopstick lere hanginiz çatal hanginiz kasiksiniz diye sormak gibi bir şey sevgili süslü. Ben biraz daha aktifim galiba mesela biraz daha sert yapiyorum aynı seyleri. Dışarıdan bakan anlamaz bile. Ayrıca her seferinde değişiyor aktiflik düzeyi. Biseksüellik ben mesela erkeklerle beraber olurken de her sevişmede farklı oranda baskınım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

5 nisan 2018 00:56

2. lezbiyenlerin olduğu bi platformda kendimizi bu şekilde bi tanıma sokmamız isteniyor o yüzden sordum ve tüm lezbiyenlerin strapon kullandığını sanmıyorum hatta genel anlayışa bakılırsa pek hoş karşılanmıyor. atıyorum aktif olan kendisine fazla dokundurtmuyor adı üstünde yatakta karşı tarafı memnun etme adına daha aktif, pasif de tam tersi gibi bi algı var, en azından benim genel üye profilinden edindiğim anlayış bu şekilde. ne kadar doğru diye burada sormak istedim.

5 nisan 2018 01:46

3. lezbiyen değilim fakat soruyu soran süslüye katılıyorum. genel olarak lezbiyen çiftlerde bir taraf daha maskülen bir taraf daha feminen oluyor. aktif pasif olayının ilişkide belli aralıklarla değiştiğini düşünüyorum ben ama iki kişiden biri daha maskülense genellikle o aktif oluyor. benim gözlemlediğim bu

5 nisan 2018 17:41