linkedin'de profilinde 2 yazanların bazilariyla neden ortak bağlantımız gözükmüyor? aynı üniversitede okuyanlar 2. derece mi acaba?

onu anlayamadim. 1 zaten bağlantimiz. 3 olanla ortak tanidik yok. digerinde 2 yaziyor ama kimler ortak cikmiyor. anlayamadim. bir de birinin profiline bakarken altinda diğer görüntülenenler diye bir şey çıkıp benim aramadığım insanlar listeleniyor. profiline baktigimiz kisinin goruntuledikleri mi diger goruntulenenler?

1. diğer görüntülenenler kısmı "en çok görüntülenenler", "insanların en çok profiline baktıkları" gibi bir anlam içeriyor. geçenlerde can yaman çıkıyordu mesela herkeste. bir ara da elon musk sürekli çıkıyordu. şu an bilmiyorum kim çıkıyor, ama alanında tanınmış biridir.

2 mart 2021 16:39

2. ayrıca 1 ve 2 direkt tanıdıklarınız zaten; sadece 1 takipleştiğiniz ama 2 takipleşmediğiniz. bu sebeple ortak bağlantı göremezsiniz. 3'ten başlar ortak bağlantılar.

2 mart 2021 16:42

3. Can yaman mı :) bende dr ve normal insanlar var. Vay be oranın da popülerleri varmis demek. Sanirim instagram keşfet gibi.

Peki o profilinde 2 yazan kişilerle ortak baglantimizi nasil gorebiliriz acaba?

2 mart 2021 16:43

4. Ama 2 yazan kişiyi tanimiyorum. Öyle çok denk geldim. Tanimadigim insanlar. O yuzden ortak baglanti varsa dedim. Hic ortak baglanti olmayana 3 yaziyor diye biliyordum ben. O zaman hic ortak baglanti olmayanda ne yaziyor?

2 mart 2021 16:45

5. 2 esasen şöyle: aynı okulda okumuşsunuz mesela, sizi direkt arkadaş kabul ediyor tanımasanız bile. aynı iş yeri de öyle. 3'lerde arada biri oluyor. en azından bildiğim böyle. hiç alakadar olmadığınız insanlara 3+ diyor gördüğüm kadarıyla. birkaç ceo arattım öyle çıktı en azından.

2 mart 2021 17:00

6. Beni biri eklemiş de 2 gözüküyor. Okul aynı. Ortak kisileri goremedim cikmadi. Kabul etmedim su an ama 2 cikiyor. O yuzden sormustum. Tesekkur ederim :)

2 mart 2021 17:14