liplift yaptıranlar/araştıranlar var mı?

benim doktorum ailemin yaşadığı yerde o yüzden ekim ayında görüşmeye gideceğim önce bunu belirteyim, yaptıranlar olduysa sadece cupid mi yoksa tam burun kesisi olarak mı yaptırdı (ben tam istiyorum üst dudağım ince diye ama konuşmayı etkiliyor diye çok endişeleniyorum) ileride ağız çevresi için bişeyler yaptırabilir miyim belli olmaz.. bir de fiyatlar istanbul için ne durumda soran var mı? en son yaz başında 30 demişlerdi?

1. Süslü ben botoksla lipflip yatırdım sanırım lipliftin ameliyatsız hali. Oluyorsa önce botoksla bakıp hoşuna gidiyor mu diye deneyebilirsin. Bana çok çok az yapılmasına rağmen güldüğümde üst dudağımın altından biraz damak(?) gibi o renkte bir şey çıkıyor mesela bazen. Şimdi biraz daha yaptırıp bakıcam. Ben bayıldım mesela ama ameliyat düşünmüyorum şu anlık

20 eylül 2023 16:41

2. A1, günaydınn, senin söylediğin işlemi bana nasolabial çizgilerin üst kısmı için (burna doğru uzanan derinlik) önermişti, dudaklarında değişiklik olmaz ama en azından konuşup gülerken incelme de olmaz demişti. Sen bu bölgede düzelme hissettin mi? Benim hem çizgilerim var hem üst dudağım ince ikisi için de dolgu hariç herşeyi deneyebilirim, botox 11ime yaptırıyorum çok çabuk atıyor benim metabolizmayı ama dudak üstü cidden farkediyorsa denerim ya

21 eylül 2023 10:05

3. süslü benim çizgilerimde hiçbir değişiklik olmadı, zaten dudak dolgusu için gitmiştim doktorum önermeyip bunu teklif etti. bende baya işe yaradı, dümdüz dururken biraz büyüdü dudaklarım ama güldüğümde her şey değişti artık kaybolmuyor üst dudağım, resmen dudaklı biri oldum çok mutluyum... şimdi işte daha fazla miktarda yaptırmak istiyorum dururken de daha büyük olsun diye. bence deneyebilirsin, zaten beğenmezsen geçer.

dudağımın büyüklüğü aslında değişmedi tabii ki ama üste doğru kalktı ve daha büyük görünüyor bu sayede, gülerken küçülmüyor. sanırım içe doğru dudağı devam eden(?) ya da içerde de dudağı olanlarda işe yarıyor bu. doktorun bu yüzden mi önermedi acaba?

ama büyümez diye dediyse doğru tabii, dudak aynı kalıyor

21 eylül 2023 11:10