loreal 7.11 kullanan oldu mu, buna yakin boya onerisi olan var mi?

bu boyayi sacima uyguladigimda cidden mukemmel bir renk oluyor ama sacimda kalma suresi max 4 yikama. sonrasinda alttan cig bir sari geliyor.. ilk boyadigim halinden eser kalmiyor. abartiyorsun diyenler olabilir ama gercekten sacimda 4 yikama kadar ancak kaliyor. gerci ben bu sorunu her sac boyasiyla yasiyorum, sacimda asla boya uzun sure kalmiyor. 4 yikama derken bu arada her gun banyo yapiyorum ve 4 gun diyebiliriz. bu durum cidden canimi skyor. bayagi pahali da bir boya ama ucuz muadilleri var mi acaba bunun, bilen var mi? bir de ben igoraya majirele kadar bir cok boya markasi denedim bugune kadar. hic birisi kalmiyor sacimda 3-5 yikama sonrasi. mor sampuan da kullandim kullu saclarim icin ancak nafile.

1. Süslü ne yazık ki böyle. 7.11 sevdalısı olarak vazgeçtim bu sevdadan. Muadil önerim yok çünkü digerleri de ayni bokun sinegi yani:/

29 ağustos 2022 19:43

2. Ne olacak suslu yani hep akacak ve tekrar tekrar boyamak zorunda mi kalacagiz :(

29 ağustos 2022 19:56

3. Ne yazık ki öyle galiba süslüm ya da hiç boyamayacağız :(

29 ağustos 2022 20:59

4. Sadece 7.11 ile boyarsan asla tutmaz. Yanına ana renk eklemen gerek. 7 veya 8 gibi tanında başka rakam olmadan.

30 ağustos 2022 12:04