yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    louis vuitton pochette accessoires çanta?

    kızlar ben bu çantayı beğeniyorum şu influencerlar yüzünden, sağolsun gözümüze soktular. siz ne düşünüyorsunuz?

    1. çat diye verecek 1800 dolarınız yoksa çok gereksiz. seneye modası bitecek, gerçi bence çoktan trendden düştü. ondan sonra sadece makyaj çantası falan olur.

    15 mart 2020 23:22

    2. Param olsa kesinlikle alirdim :( 

    15 mart 2020 23:37

    3. Anonim 3 fiyatı 1800 dolar değil aslında,410 euro. tl olarak da 3 bin küsür civarı olması lazım. Siz multi pochette ile karıştırıyorsunuz sanırım.

    16 mart 2020 00:19


    4. klasik bir baget çanta. bana 2000'leri hatırlattığı ve o dönemin modasını sevmediğim çok sevdiğim bir çanta değil ama kötü de değil, en başta dediğim gibi klasik bir model fazlası eksiği yok.

    16 mart 2020 11:45

    5. valla adını poşet diye okudum, güzel de görünmedi gözüme pek.

    16 mart 2020 12:25

    6. Soran haklısınız, bu sıra gündemde Multi olduğu için direkt öyle anlamışım. Bence sizin bahsettiğiniz tam bir klasik. 90'ların sonu 2000'lerde annem kullanıyordu monogramını. Sonra epi leather aldı, onu da uzun süre kullandı. Hala elinde sanırım. Monogram desen ve krem kısımların bal rengine dönmesi (patinaj deniliyor galiba) hoşuma gitmiyor ama diğer kumaş seçeneklerini beğeniyorum, damier ebene gibi.

    16 mart 2020 16:37

    7. Patinaj diye düzeltmiş, patina olmalıydı.

    16 mart 2020 16:37