lrp cica bakım kremi günde 2 kere kullanılabilecek bir nemlendirici mi yoksa haftada 1 sadece geceden tüm yüze maske olarak mı kullanılıyor?

kızlar ben bu ürünü hep maske şekilde kullanma tavsiyesi ile gördüğüm için bu formda bir ürün sanıyordum ama normal nemlendirici krem olarak da kullanılabiliyor mu anlayamadım. yoksa normalde düz nemlendirici krem normal günlük kullanılabiliyor ama bu şekilde geceden maske yapmak da ayrı mı öneriliyor kafam karıştı :((

1. a1 cildim çok problemli değil ama inanılmaz bir kuruluk problemim var ve 3-5 tane leke 3-5 tane komedonum var, hiç ciddi bir bakım ürünü kullanmadım o yüzden belki hepsine biraz biraz iyi gelir diye cica kullanmak istediğim için Avene cica alacaktım. nemlendirici krem de almam lazım bu da Cica içerikli olduğu için normal şartlarda nemlendirici, haftada bir de maske şeklinde kullanırım o zaman diye düşündüm ama dümdüz maske olarak kullanmaya daha uygun anladığım kadarıyla. kafamdaki şeye çok uymuyor sanırım

15 mayıs 2024 16:58

2. normal nemlendirici olarak kullanmak için fazla gelir bu ürün size. kuru ciltli olsanız da bunu normal nemlendirici olarak kullanmak için cildinizin böyle kışın kurur, çatlar, kanama seviyesine gelir ya öyle olması lazım. çok yağlıdır cica kremler. sürekli kullanımda sivilce çıkarma riski yüksek. bioderma atoderm tarzı kremler daha etkili olur günlük kullanım için kuru cilde. (link: https://www.recete.com/bioderma-atoderm-ultra-nemlendirici-krem-200ml şu) tarz bir şeye bakabilirsin hem krem hem de maske şeklinde kullanım için.

15 mayıs 2024 17:14

3. a3 Ben zaten bu nemlendirici + avene cica almayı düşünüyodum, bu ürün de maske şeklinde kullanılabiliyorsa birazcık daha araştırayım o zaman teşekkürler

15 mayıs 2024 17:23

4. ben min 4 yıldır hergün ya da 2 günde 1 sürüyorum herhangi bir problem yaşamadım ama tavsiye değildir herkesin cildi farklı. ben sadece bu kremle nemlenmiş hissediyorum

15 mayıs 2024 18:07