lush dan ne alınır

Merhaba şu an yurt dışındayım ve otelimin yakınlarında lush var giriyorum çıkıyorum ne alsam bilemiyorum çünkü İngilizce açıklamalar yok . Cildim yağlıya dönük karma ve siyah noktalı. Aklımda vanishing cream, dark Angel var ama herbalism den memnun kalmamıştım o yğzden ön yargılıyım. Bana nemlendirici ve maske önerir misiniz

1. mask of magnaminty kesinlikle.

13 temmuz 2016 00:22

2. mask of magnaminty benim çok severek kullandığım bir ürün karma cilt için de hem peeling etkisi olan bir temizleyici hem de iyi bir maske mutlaka öneririm, bunun dışında aqua marina temizleyici olarak ya da cosmetic warrior (eğer akne sorunu yaşıyorsan) da maske olarak güzel ürünler. nemlendirici olarak vanishing cream güzel olabilir bence de karma cilt için yerinde bir tercih.

13 temmuz 2016 00:30

3. dark angel muhteşem, çok da bereketli bir ürün bence kesinlikle almalısınız.

dudak peelingi mutlaka alın, ben en çok bubble gum ve nanelisini beğendim.

big şampuan da çok başarılıdır, eğer kuru şampuan, sprey, vs gibi ürünler kullanıyorsanız haftada bir bu şampuan çok iyi arındırıyor.

cup o'coffee maske de çok güzeldir.

bir de adını hatırlayamadığım içinde alkol barındıran bir maske var rengi beyazımsı şeffaf gibi biraz, ona bakabilirsiniz zaten satıcı da yönlendirecektir. o yağlı cildinize çok iyi gelecektir.

13 temmuz 2016 00:42

4. Big sampuan

Aqua marina

Fresh farmacy sabun

Ocean salt peeling

13 temmuz 2016 00:49

5. cilt için öneri istemişsiniz ama bulmuşken lemony flutterı da alın derim. tırnak ve tırnak etleri için mükemmel bir krem. cilt temizleyicisi olarak ben de angels on bare skinden memnundum. benzer tipte ciltlerimiz. zaten en çok satan ürünlerinden biri de o mask of magnaminty ile. dream cream de vücut nemlendiricisi olarak çok çok iyi bir kremdir tedavi edici yönü de var. benim egzamalarıma çok iyi gelmişti. bütçe ve kg sıkıntınız olmayacaksa onu da atabilirsiniz sepete:)

13 temmuz 2016 00:59

6. lushtaki taze maskelerin buzdolabında saklanması gerekir. fakat mask of magnamintynin böyle bir zorunluluğu yoktur. hem cilt tipinize uygun hemde güzel bir maskedir. getirmeniz taşımanız kolay olur ve cildinizdeki siyah noktalarada iyi gelir.

dark angel güçlü ve güzel bir temizleyicidir. yağlı ya da karma bir cildiniz varsa sevebilirsiniz.

big şampuanı saça hacim veren ve lush'ın çok sattığı bir şampuandır bakmanızı tavsiye ederim.

ayrıca ne kadarlık alışveriş yaparsanız yapın bol bol tester isteyin. türkiyedeyken bile bol tester politikasını uyguluyorlardı yurt dışında daha da fazla verirler kesinlikle.

13 temmuz 2016 02:00

7. Hepinize çok teşekkur ederim çok faydalı oldu :)

13 temmuz 2016 09:09