lustral kullanan süslüler unutkanlık yaşadınız mı ?

ayrıca hayatınıza nasıl etki etti ?

1. hayatıma süper etki etti ancak unutkanlık yaşadım. ilacı bıraktığım halde hala yaşıyorum. sorun ilaçtan ziyade hastalığın kendisinde de olabilir. tam bilemiyorum.

31 mart 2022 21:10

2. teşekkür ederim. ilaç değiştirip durduk daha sonra da doktor değiştirdim. birinin verdiğini öbürü beğenmiyor :d diğeri için sana fazla zaten dedi bunu kullanıyorum şimdi. benim isteğim üzerine vermiş gibiydi ilacı, seni biraz rahatlatalım konforun artsın dedi bunu verdi. swhh bu arada gerçekten kötü hissediyorum ve herkes için yapması normal şeyler bana çok zor geliyor. bi yanım hiç istemiyor bi yanım mutsuzlukta kaybolma çık artık şu karanlıktan diyor :(

süslücüm ekşide de çok fazla unutkanlık yaşayanlar olmuş. b12 ne baktırdın mı sanırım ilaç etki ediyomuş

31 mart 2022 21:17

3. Unutkanlık, geceden icmeme rağmen gün içinde de sürekli uyku hali (dolmuşta ayakta uyutmuslugu var), cinsel isteksizlik, baş dönmesi ve nadiren bulanti gibi olumsuzluklar yaşadım. Ben olumlu bir sonuç alamamıştım ama çok düzenli de kullanmamistim belirteyim.

31 mart 2022 21:20