müşteri temsilcisiyle konuşurken heyecanlanmak?

normalde böyle bir sorunum yok gayet rahat ve iyi bir diksiyonla konuşuyorum ama telefonlayken durum değişiyor(gizlinot: anonim olduğum durumlarda heyecanlanıyorum) mesela demin eti gıda ile görüşmüştüm şikayetim üzerine hediye ürün göndereceklerini söylediler. ben özür bekliyordum diyecektim utandım kibirli gözükmek istemedim cümlem yarıda kaldı 'ben özür' diye çıktı ağzımdan ahahhah sanki yabancıyım da türkçeyi yeni öğrenmişim gibi. ay çok utandım kadın da hafif güldü normalde böyle olmadığım için kendime yakıştıramadım komik duruma düştüm ve kötü hissediyorum biraz rahatlatabilir misiniz :( bol kitap da okurum niye böyle oluyor anlamadım

1. Müşteri temsilciliği yapmış birisi olarak söyleyebilirim ki rahat olun, gün içerisinde ne tarz insanlarla muhattap oluyordum ki bir bilseniz.

Karsilastiginiz bir problem veya aldiginiz hizmetle alakali sorunlarınızı çözmek için diyalog kuruyorsunuz sadece, karşı taraf kurumu temsil ettiği için size anlayışla yanıt verecektir yeter ki argo kullanmayın gerçekten üzücü oluyor :)

25 ekim 2021 13:17